Setari Cookie-uri

Alina Sorescu, momente grele în lupta pentru programul fetițelor: Nu doresc niciunei mame să fie în situația mea

Alina Sorescu trece prin momente grele, după ce instanța a decis ca fetițele să petreacă câte o săptămână alternativ la mama și la tatăl lor. Vedeta nu renunță și va lupta până în pânzele albe pentru ca cele mici să aibă stabilitate în viața lor.

Alina Sorescu trece prin momente dificile după despărțirea de Alexandru Ciucu. Instanța a decis ca fetele ei să petreacă alternativ câte o săptămână la mama și tatăl lor, lucru ce le îngreunează viața copiilor care au nevoie de stabilitate.

Artista a vorbit despre momentele grele prin care trece acum și spune că efectele acestei acțiuni bulersante se vor vedea în timp.

„Efectele bulversante ale hotărârii judecătorești care s-a dat recent ca fetele să stea o săptămână la mine și o săptămână la tatăl lor se văd în prezent și nu rămâne decât să vedem care vor fi efectele în timp asupra lor. Însă nu doresc niciunei mame să fie în situația mea”, a spus artista pentru viva.ro.

Alina Sorescu e decisă să lupte cu orice preț pentru a le oferi fetițelor sale, Raisa și Carolina, o copilărie normală. Artista a mai menționat că îi este foarte greu să le explice fetelor sale că mereu trebuie să își facă bagajul, mai ales că, în general, tații au program de vizită de două weekenduri pe lună.

Citește și:

„Nu e ușor să le explici copiilor că trebuie să fie mereu cu bagajul făcut, pentru că așa s-a decis și să le plimbi intr-o casă în alta. Două fetițe, de 6 și 9 ani, au nevoie zi de zi de mamă, de statornicie, stabilitate emoțională și continuitate în procesul școlar. Iar în general, tații au program de vizită”, a spus Alina Sorescu pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.