Setari Cookie-uri

Cât de greu i-a fost Alinei Sorescu să pună capăt căsniciei cu Alexandru Ciucu? Dezvăluirile artistei: Mi-a dat putere...

Alina Sorescu este o femeie puternică, care și-a câștigat simpatia urmăritorilor săi. Artista este în pragul unui proces de divorț anevoios, însă susținerea celor din jur i-a oferit mult curaj vedetei.

Anul trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au făcut publică decizia lor de a pune punct căsniciei care a durat 12 ani. Cei doi au împreună două fiice, iar gestionarea timpului și a vieții lor după separare a devenit un subiect de interes public. Într-o serie de declarații făcute în presă, Alina Sorescu a dezvăluit aspecte sensibile ale vieții sale, în special în legătură cu perioada dificilă a divorțului de tatăl fiicelor ei, Alexandru Ciucu.

În cadrul emisiunii "Play It", Alina Sorescu a vorbit despre experiența sa personală, remarcând că multe femei au rezonat cu situația ei de viață și că nu este singura care trece prin astfel de încercări. Eforturile de a face față unei separări în lumina reflectoarelor au fost marcate de teamă și incertitudine, mai ales că, fiind o persoană publică, este expusă la comentarii și judecăți din partea celor din jur.

Citește și:

„Eu personal am trecut și trec în continuare printr-o situație delicată, cu care foarte multe femei au rezonat, s-au regăsit și iată că nu sunt singura care trece printr-o astfel de situație. Îmi scriu și bărbați care își exprimă opinia față de situația mea și asta m-a ajutat, deși o să-ți recunosc că la început îmi era cumva teamă. În momentul în care ești o persoană publică, ești expus, ca oricine să-ți poată comenta orice, în momentul în care în viața ta personală se întâmplă o schimbare, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, iată că trăiești dramele din viața personală public că nu poți să fii persoană publică doar atunci când îți e bine, ești și la bine și la rău.”, a spus Alina Sorescu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Încă de la începutul procesului de divorț, Alina Sorescu a simțit susținerea și încurajările venite din partea internauților.

„Mă gândeam cum va fi, cum o să duc toată presiunea asta, pentru că un divorț nu e un eveniment pe care o persoană publică îl trăiește doar la ea acasă și atât, prin prisma meserie este expus și e mai greu de dus, dar am primit atâta solidaritate și atâta susținere din partea celor care mă urmăresc, încât m-a ajutat foarte mult să citesc mesajele celor ce îmi scriau. Mi-a dat putere, mi-am dat seama că oamenii știu cine sunt, că mă apreciază, că mă încurajează și că merg în direcția bună”, a mai spus Alina Sorescu.

Recent, la petrecerea aniversară a fiicei lor, Carolina, Alina Sorescu a primit flori de la Alexandru Ciucu. Cu toate acestea, gestul nu a impresionat-o, considerându-l o mișcare "de imagine".

Citește și:

„Azi e ziua Carolinei. Dar când ai două fete iei două buchete 💐💐. Care buchet credeți că este preferatul Carolinei și care al Raisei?”, a scris Alexandru Ciucu pe Instagram.

„Trebuia unul și mamei lor”, „Un domn aduce flori și mamei, indiferent de sentimente!”, „Un adevărat domn ar fi luat unul și pentru mama celor două fețite”, au fost câteva dintre comentarii.

„Mâine la petrecere”, le-a răspuns Alexandru Ciucu. Apoi a continuat: „Mă îndrept spre petrecerea Carolinei de 10 anișori. A sosit timpul și pentru cel de-al treilea buchet. Vă doresc tuturor La Vie en Rose!”.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.