Setari Cookie-uri

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prezenți în prima zi de școală a fetelor lor. Mesajul transmis de artistă

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost alături de fiicele lor în prima zi de școală. Artista a postat un mesaj pentru micuțele sale.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost prezenți în prima zi de școală a fetițelor lor, Raisa și Carolina. După 12 ani de căsnicie, cei doi s-au separat și, din păcate, tensiunile sunt departe de a se fi încheiat. Cu toate acestea, artista și designerul au mers luni, 11 septembrie, la școala micuțelor lor, pentru a le fi alături în noul început.

Alexandru Ciucu a fost văzut îmbrăcat într-o cămașă albă și purtând o geantă, alături de fiica sa cea mare. În același timp, Alina Sorescu a ales o rochie viu colorată și a ținut un buchet de flori în brațe, marcând astfel ziua specială a fetițelor, potrivit romanitatv.ro.

Pe rețelele de socializare, Alina Sorescu a împărtășit un mesaj cu urările sale pentru fetițe și pentru toți părinții, subliniind importanța învățării și a educației continue.

Citește și:

"Dragi copii, în acest nou an școlar, să vă lumineze curiozitatea și să vă inspire să învățați mereu! Aveți încredere în voi și străluciți ca niște stele în lumea cunoașterii. Iar voi, dragi părinți, să aveți mereu răbdarea și înțelepciunea de a ghida pașii copiilor în lumea educației. Succes tuturor!", a scris Alina Sorescu pe social media.

Alina Sorescu, victorie în fața lui Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a suferit enorm după ce instanța a decis ca fetițele sale să petreacă câte o săptămână alternativ la ea și la tatăl lor, Alexandru Ciucu. Artista s-a luptat pentru a demonstra că acest program este în defavoarea fiicelor sale.

Citește și:

În urmă cu câteva săptămâni, la apelul pe care l-a inițiat, instanța a decis suspendarea acestui program, iar fetele vor merge în weekend la tatăl lor.

„A fost o perioadă mai grea, dar în momentul de față sunt mai bine, mai liniștită, fetițele sunt mai liniștite, începem școala acum, încercăm să ne intrăm într-un ritm normal. Acum fetele sunt cu un program cât de cât stabil, nu mai e valabil acel program de o săptămână cu o săptămână. Discuțiile sunt acum pe marginea programului, dar nu sunt încă definitive, pentru că procesul va mai dura. Încerc să fiu puternică și să mă ocup cât pot de bine de fete, încerc să fiu încrezătoare că toate lucrurile se vor liniști la un moment dat”, a povestit Alina Sorescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.