Setari Cookie-uri

Alina Sorescu nu și-a făcut planuri de vacanță și așteaptă decizia instanței:Situația noastră atipică...

Alina Sorescu nu și-a făcut încă planuri de vacanță alături de fetițele sale și așteaptă ca procesul dintre ea și Alexandru Ciucu să fie clarificat.

Alina Sorescu nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale, mai ales de când instanța a decis ca fetițele sale să locuiască o săptămână la ea și o săptămână la tatăl lor. Artista se află în continuare în proces cu Alexandru Ciucu, pentru stabilirea domiciliului copiilor, motiv pentru care încă nu și-a făcut planuri de vacanță.

Artista este nemulțumită de hotărârea pe care instanța a luat-o și a făcut apel. Cu toate că are inima frântă și fetițele sale plâng după ea, Alina Sorescu a respectat termenii de la proces și le-a dat pe micuțe tatălui lor.

„Încă nu am făcut planuri de vară, nu am finalizat complet școala mea de muzică pentru copii și vom vedea. Fetițele sunt în vacanță și vom vedea, în măsura în care vom putea în situația noastră atipică să ne plănuim ceva pentru această vară. Mă refer la tot este legat de procesul în care încă ne aflam”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Acum, în viața artistei este multă neliniște, însă Alina se focusează pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ea. Cânăreața se ocupă de micuțele ei, dar și de afacerea pe care o are, cu școala de muzică și evenimentele artistice pe care le-a pregătit pentru perioada următoare.

„Sunt un om activ, ca orice femeie din ziua de astăzi. Despre asta este vorba să încerci să te împarți. Îmi fac timp pentru toate, trebuie să fie un timp pentru fiecare activitate. În această perioadă de vară prioritatea o vor avea fetițele. Nu se pune problema să cedez, sunt un om echilibrat. N-am trucuri, încerc să nu fac accese de niciun fel, am grijă de alimentație, am timp să fac și mișcare, deși în ultima vreme, n-am mai avut timp să o fac ca înainte, dar cred că grija și echilibru sunt cheia în orice”, a încheiat artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.