Setari Cookie-uri

Când are loc marea finală Survivor România. Patru concurenți au rămas în joc: Nici n-am avut curaj să visez să ajung la asta

A mai rămas foarte puțin timp, până când se afla numele câștigătorului marelui premiu al emisiunii Survivor România. Timp de cinci luni, Faimoșii și Războinicii au dat tot ceea ce au avut mai bun pentru a ajunge cât mai departe în concurs, dar numai patru din ei au reușit să o facă.

Seara trecută a fost una tensionată pentru concurenții care au mai rămas în joc, în cadrul competiției Survivor România, care s-a terminat cu eliminarea Alexandrei Porkolab. Astfel, pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro se luptă acum Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Aceștia își doresc din tot sufletul ca trofeul și premiul în bani să fie ale lor, iar în seara acesta, în semifinală, trebuie să fie mai puternici decât au fost vreodată și să lupte pentru a ajunge în marea finală a competiției de la Pro TV.

Survivor România își va desemna marele câștigător în ediția de miercuri, 24 mai, iar Dan Ursa și-a asigurat deja locul în finală, fiind extrem de emoționat și fără a-i veni să creadă că a ajuns atât de departe în emisiune, iar declarațiile sale au fost și ele pe măsură. Le-a dedicar colanul pentru imunitate tuturor celor care l-au susținut și care încă o fac, fiind conștient că fără ajutorul lor nu ar fi ajuns aici.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.