Setari Cookie-uri

Pasiunea care îi leagă pe noul iubit al Andreei Bălan și tatăl ei, Săndel Bălan. Ce părere are tatăl artistei despre noul iubit

Între noul iubit al Andreei Bălan, Victor Cornea, și tatăl artistei, Săndel Bălan există o mare asemănare. Ce îi leagă pe cei doi?

Andreea Bălan iubește din nou și pare mai fericită ca niciodată. Artista și-a asumat public relația cu tenismenul Victor Cornea și l-a însoțit în Germania, acolo unde sportivul a participat la câteva antrenamente, Deși este cu 9 ani mai mic decât ea, Andreea Bălan este cât se poate de împlinită alături de noul ei partener de viață și a publicat fotografii împreună, pe rețelele sociale.

Săndel Bălan, tatăl artistei, a vorbit despre pasiunea pe care îl leagă de noul iubit al fiicei sale, și anume tenisul. Săndel Bălan locuiește la Ploiești, acolo unde are o viață activă, face muzică și participă la competiții sportive. În ceea ce îl privește pe noul iubit al Andreei, aceasta spune că nu l-a cunoscut încă, dar nu exclude ca, la un moment dat, să joace împreună tenis.

Citește și:

„Citesc, da, prin ziare că are un nou iubit, dar nu-mi dau cu părerea, nu-l cunosc, nu mi l-a prezentat, încă n-am vorbit cu ea despre el. Nu am mai fost la București, voi merge în curând, acum sunt prins, la Ploiești, unde locuiesc, cu înregistrările muzicale. Am înțeles că este jucător de tenis de câmp. Eu sunt jucător de tenis de masă, poate fi, da, o pasiune comună, nu știu însă dacă vom juca vreodată.

Eu și acum joc tenis de masă, fac mișcare, ca să nu stau numai în casă. Merg la competiții, aici, în Ploiești, multe sunt amicale, iar la sfârșitul anului se fac competiții oficiale, cu premii, pe categorii de vârstă”, a declarat Săndel Bălan pentru Playtech.

Andreea Bălan, îndrăgostită până peste cap

Andreea Bălan este îndrăgostită până peste cap de noul ei iubit, Victor Vlad Cornea. Recent, ea și-a însoțit partenerul la ATP Stuttgart, acolo unde s-a fotografiat cu zâmbetul pe buze, în preajma sportivului.

Citește și:

Deși a suferit multe eșeuri în dragoste, Andreea Bălan continuă să creadă în puterea iubirii și nu a renunțat niciodată în a-și căuta un partener compatibil.

"Să crezi mereu în magie și iubire adevărată” a transmis artista pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.