Setari Cookie-uri

De când este liber de program, Sorin Bontea își trăiește viața așa cum îi place! Cum s-a filmat fostul jurat de la Antena 1?

Sorin Bontea este liber de program, iar acum se poate bucura de tot ceea ce îi place. Chef-ul s-a filmat și a postat imaginile inedite pe rețelele sociale.

La mijlocul lunii septembrie, presa mondenă era zguduită de vestea că cei trei jurați ai emisiunii "Chefi la Cuțite" - Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din show-ul culinar care a încântat publicul timp de 12 ani. Decizia a fost motivată de neînțelegeri cu producătorii și de starea de oboseală resimțită de chefi.

O lună și jumătate mai târziu, cei trei chefi se ocupă de proiecte personale și se bucură de timpul liber. Unul dintre ei, Cătălin Scărlătescu, a fost ocupat cu filmările pentru o carte digitală de bucate, consolidându-și astfel pasiunea pentru gastronomie în afara studioului de televiziune.

Sorin Bontea, pe de altă parte, s-a dedicat uneia dintre marile sale iubiri: pescuitul. Fără programul încărcat al filmărilor și al competițiilor culinare, chef Bontea a putut să-și urmeze hobby-ul preferat. Prin intermediul rețelelor de socializare, acesta a împărtășit cu fanii săi mai multe materiale foto și video surprinse în timpul aventurilor sale de pescuit.

Citește și:

"Asta înseamnă să fii pescar 🤣 Să te descurci cu o lansetă din '97, care pârâie și trosnește 🎣", a scris el într-unul dintre postările sale de pe Instagram.

Plecarea celor trei jurați de la "Chefi la Cuțite" a fost un moment care a provocat deopotrivă dezamăgire și surprindere printre fanii show-ului. Reprezentanții Antena 1 au dezvăluit că motivul principal al acestei decizii a fost starea de oboseală, chiar dacă existase o pauză de 6 luni între sezoane.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.