Setari Cookie-uri

Mihai Bendeac, mândru de fratele său! Andrei Bendeac, realizare profesională la clubul sportiv Dinamo

Andrei Bendeac, fratele lui Mihai Bendeac, are parte de o realizare profesională importantă. Actorul s-a mândrit cu reușitele lui Andrei, pe rețelele sociale.

După luni de implicare ca voluntar în cadrul clubului Dinamo, în calitate de manager de social media și creator de conținut, Andrei Bendeac, fratele lui Mihai Bendeac, a primit o veste cu adevărat specială. De astăzi, el face parte oficial din staff-ul administrativ al celebrului club Dinamo din Ștefan cel Mare. Această realizare importantă a fost salutată cu bucurie și mândrie de către actorul Mihai Bendeac, care a transmis un mesaj emoționant pe platformele de socializare.

Mihai Bendeac, mândru de fratele său, a împărtășit momentul special cu urmăritorii săi, distribuind comunicatul oficial al clubului Dinamo București pe pagina sa de Facebook. În cadrul mesajului său, Mihai a exprimat bucuria sa pentru realizarea fratelui său și a transmis un gând emoționant de susținere.

Citește și:

„Dacă expresia 'câine până la moarte' ar avea o imagine, asta ar fi... Frate-meu gândește, există, respiră pentru asta. E o patimă pe care doar Dostoievski ar putea s-o descrie îndeajuns de bine. Te iubesc, Andrei! Urmează-ți pasiunea!”, a scris Mihai Bendeac în postarea sa.

Comunicatul oficial al clubului Dinamo București a subliniat realizările lui Andrei Bendeac și contribuția sa valoroasă în gestionarea canalelor de comunicare ale clubului. De-a lungul timpului, el a fost prezent în edițiile FanZone pre-match și a realizat interviuri cu jucătorii post-match.

„OFICIAL! Clubul Dinamo 1948 București, prin intermediul rețelelor de socializare oficiale, este entuziasmat să anunțe că Andrei Bendeac, cunoscut de dinamoviști drept „Bendy”, câine roșu la rândul lui, face oficial parte din staff-ul administrativ al clubului. „Bendy” a gestionat canalele de comunicare ale clubului, pro-bono, încă din iarnă, când clubul se afla în Liga a II-a. Pe el l-ați întâlnit la edițiile de FanZone pre-match sau l-ați urmărit în interviurile luate jucătorilor post-match. De acum înainte, Andrei va face parte oficial din „lotul” clubului nostru! Bine ai venit la Dinamo, Andrei Bendeac!”, se arată în comunicatul oficial al clubului Dinamo București.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.