Setari Cookie-uri

Dan Bittman merge cu autobuzul prin București: Unii se uită, alții nu. Mă simt foarte bine...

Dan Bittman a mărturisit că obișnuiește să meargă cu autobuzul prin București și că acest obicei este unul la care nu ar renunța prea curând.

La vârsta de 62 de ani, Dan Bittman, unul dintre cei mai renumiți artiști din România, continuă să demonstreze că modestia și simplitatea îl definesc în viața de zi cu zi. Într-un interviu recent, cântărețul a dezvăluit că nu se sfiește să utilizeze transportul public, preferând să meargă cu autobuzul în București și cu trenul atunci când călătorește către Sinaia.

Dan Bittman, cunoscut pentru cariera sa îndelungată în muzică și pentru faptul că a fost mereu un familist convins, este admirat pentru modestia și viața simplă pe care o trăiește. Chiar dacă ar putea alege luxul și confortul mașinii personale, artistul preferă uneori să opteze pentru transportul public, astfel încât să evite traficul aglomerat și să ajungă mai rapid la destinațiile sale.

Citește și:

„Merg cu 301 până la Mall Băneasa. Unii se uită, alții nu. Mă simt foarte bine. Am fost de nenumărate ori cu 301, chiar zilele trecute, îmi place! Te duci cu telefonul, bip. Dai 3 lei. 3 lei, adică nimic. Ajungi într-un sfert de oră exact cum ajungeam și cu mașina mea, dar acolo mă dădeam țanțoș”, a mărturisit Dan Bittman.

Pasiunea pentru călătoriile cu trenul îl face pe artist să aprecieze și mai mult simplitatea și eficiența transportului public.

„La munte, două ore până la Predeal, nu patru, nu șase. Cu trenul mă duc. Clasa I sau a II-a, depinde cum găsești. Nu e nicio problemă”, a adăugat el.

Pe lângă viața sa profesională bogată, Dan Bittman își găsește fericirea și împlinirea în viața personală. Cu trei băieți care au început să-și urmeze propriile drumuri în viață, artistul se simte binecuvântat și recunoaște deschis că, la vârsta de 62 de ani, își dorește să se așeze la casa sa. Cu toate acestea, el exclude ideea de căsătorie, preferând să își găsească o parteneră cu care să se înțeleagă bine, fără a-și oficializa relația.

Citește și:

„Tot ce îmi mai doresc este o doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară. Nu milionară, ci miliardară, cu iaht cu trei punți, proprietăți în toată lumea și doar să își dorească să își petreacă viața cu mine”, a declarat Dan Bittman pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.