Setari Cookie-uri

Motivul bizar pentru care Lia Bugnar nu se uită la Clanul, deși joacă în serial: Eu sunt un om care vine din teatru...

Lia Bugnar a mărturisit că nu se uită la serialul Clanul, deși joacă în câteva episoade. Motivul din spatele deciziei actriței are legătură cu pasiunea sa pentru teatru.

Lia Bugnar este scenarista serialului Clanul, serial unde colaborează cu Anghel Damian, fostul ei iubit. Totodată, ea a început să joace și în câteva episoade din serial, însă a mărturisit că nu își dorește să se uite la ele. Totuși, singurele dăți în care deschide televizorul pentru a se uita la serialul pe care l-a conceput sunt la premiera episoadelor din sezoanele noi.

„Eu sunt un om care vine din teatru, unde lucrurile se întâmplă pe loc, publicul este în sală, iar tu, în spatele cortinei, și se adună și auzi cum crește rumoarea, când vei intra pe scenă.

Aici (în serial – n. red.) zarurile sunt aruncate, nu am emoții, pentru că eu mai țin minte sau nu ce am scris, totuși suntem cu niște episoade în urmă. Acum scriu ultimul episod, dar am mare încredere ce au făcut ceilalți. Eu declanșez, după care vin ei, care transformă într-un soi de realizate fictivă ce scriu eu. Sunt foarte buni și actorii, echipa, toți!”, a declarat Lia Bugnar pentru Spectacola.

Citește și:

Lia Bugnar este fascinată de lumea teatrului, iar acest lucru o face să își îndrepte cu totul atenția către spectacolele pe care le susține live, în fața publicului.

„Toți suntem suma întâlnirilor noastre, lucrurilor pe care le-am văzut, le-am întâlnit, așa ne formăm noi ca oameni. În continuare pentru mine e mai fascinant la teatru. Aici sunt atât de multe măestrii puse la un loc, încât dacă toată lumea face cât de bine lucrurile, nu prea ai cum să o dai în bară și Clanul este un exemplu, asta se întâmplă.

Eu sunt un om care nu mă uit la televizor, eu în fiecare sezon văd doar primul episod, după care nu văd ce am scris niciodată. Eu nu mă uit la televizor deloc, punct, la nimic, eu nu știu nimic, și atunci mă uit doar la primul episod, după care rămân închipuindu-mi. Eu știu actorii, cât de buni sunt, iar eu cu atât rămân. Joc și eu în el și nu mă uit să mă văd pe mine niciodată și joc deja de ceva timp.”, a mai spus scenarista, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Mai mult, într-un moment de sinceritate, scenarista a dezvăluit că îi este teamă să se uite la serial, cel puțin acum.

„Nu pot să mă uit. Chiar dacă nu văd filmul, eu cunosc oamenii, aproape mi-e și frică să mă uit la film, pentru că în mintea mea îi am într-un anume fel. O să aștept să treacă niște ani și într-o bună zi o să mă așez și o să văd toate episoadele de la primul la ultimul. Acum sunt prea implicată, mi-e greu, nu pot.

Mi-e bine așa, am povestea în capul meu, ea se întâmplă, mai văd bucățele pe Instagram și mă uit de zici că mă uit pe gaura cheii, așa am o foame, dar nu, mi-e frică. Am ajuns să nu mă mai uit la televizor, pentru că eu mă uitam la tot și practic nu mai aveam o viață. Eu am enorm de scris, de repetat și nu vreau să deschid această Cutie a Pandorei. La un moment dat o să mă așez și o să le văd cap coadă, când mă detașez de toate.”, a mai declarat ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.