Setari Cookie-uri

Adrian Sînă, victimă a fraudei bancare. Artistul a fost prădat de 1.000 dolari: Companiile par din USA...

Adrian Sînă se confruntă cu o situație dramatică, după ce a fost victima unei fraude bancare. Artistul a rămas fără 1000 de dolari, iar banca nu l-a putut ajuta prea mult.

Adrian Sînă se confruntă cu o situație neașteptată și extrem de neplăcută, după ce a fost victima unei fraude bancare care i-a golit contul. Într-un apel disperat pe rețelele de socializare, artistul a solicitat ajutorul fanilor săi, declarând că a fost prădat de o sumă semnificativă de bani fără consimțământul său.

Potrivit informațiilor oferite de Adrian Sînă pe aplicația Threads, suma de aproximativ 1.250 de dolari a fost retrasă de pe cardul său într-un total de 7 tranzacții - 5 dintre acestea reușite și două refuzate. Mai mult, artistul a subliniat că tranzacțiile au fost efectuate de către companii din Statele Unite ale Americii, fără ca el să aibă vreo legătură sau acord cu aceste entități.

„Tocmai am fost prădat de vreo 1.250 usd de pe card, în 7 tranzacții – 5 reușite, două refuzate. Companiile par din USA. Ciudat că aceste tranzacții n-au avut nevoie de 3DS. Ați avut experiențe similare? Ce mă sfătuiți… doamna din call center nu prea m-a ajutat… Până m-am prins eu ce se întâmplă și am blocat cardul au reușit aceste tranzacții”, a scris Adrian Sînă.

Citește și:

Până în prezent, artistul nu a oferit detalii suplimentare cu privire la evoluția situației sau dacă a găsit vreo soluție pentru a-și recupera banii. În schimb, el și soția sa, Anca Serea, au postat un video pe Instagram, arătând că fac curățenie în casă, ceea ce sugerează că se concentrează pe aspectele personale în această perioadă dificilă.

Nu este primul caz de acest gen în rândul vedetelor românești. În aprilie, actorul Jean Paler a trecut printr-o experiență similară, declarând că a fost victima unei fraude bancare care i-a lăsat contul gol. A și el apelat la ajutorul celor din jur și s-a adresat băncii în speranța de a-și recupera banii pierduți.

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat”, a scris actorul pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.