Setari Cookie-uri

Iris de la Bravo, ai stil!, detalii din culisele emisiunii: Am primit un gest cu mare conotație...

Iris de la "Bravo, ai stil!" a fost invitată să discute despre emisiunea a cărei concurentă este, dar și despre colegele sale la „Bravo, ai stil! Backstage” și a făcut câteva dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate. Iată ce a zis una dintre cele mai controversate concurente din acest sezon.

Iris, detalii din culisele "Bravo, ai stil"

Iris este una dintre cele mai puternice concurente din sezonul 8 al emisiunii Bravo, ai stil!". De asemenea, ea a rezistat în concurs, încă de la început. Recent, a fost invitată la „Bravo, ai stil! Backstage” și a dat detalii din culise, vorbind în același timp și despre incidentul cu Andreea, care i-a arătat un gest obscen în spatele camerelor de filmat.

Iris a declarat că au început să o obosească toate discuțiile în care este implicată, doar că în același timp este și conștientă de faptul că fiind o concurentă controversată, reușește să atragă toate aceste lucruri în jurul ei. Unul dintre cele mai recente conflicte în care a fost implicată a fost cel cu Andreea care i-a arătat un gest obscen, în culise. Iris a fost șocată de cele întâmplate, mai ales că ele nu sunt prietene, pentru a-și permite să se comporte așa una cu cealaltă nici măcar în glumă. Ceea ce regretă acum este doar faptul că nu a luat atitudine la momentul potrivit și nimic mai mult.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.