Setari Cookie-uri

Tavi Clonda spune lucrurile pe față! Artistul vrea ca soția lui să mai slăbească: Trebuie să-și facă un program, o dietă...

În lumea mondenă, uneori subiectele personale devin subiecte de discuție publică, iar ultimele declarații ale lui Tavi Clonda, artistul și soțul prezentatoarei TV Gabriela Cristea, nu fac excepție. Cu o sinceritate neașteptată, Clonda a adus în prim-plan preocuparea sa pentru starea de sănătate a soției sale, subliniind necesitatea unor schimbări în stilul de viață al acesteia.

În contextul recentelor probleme de sănătate ale Gabrielei Cristea, vedeta contactând o bacterie stafilococică, care i-a provocat alte complicații, Tavi Clonda a vorbit deschis despre impactul negativ asupra stării de spirit și a vieții de zi cu zi a cuplului. Artistul a recunoscut că îngrijirea și recuperarea Gabrielei au fost dificile, iar grija pentru sănătatea soției sale a devenit o prioritate.

„Iris mai trage un pic cu otita. Gabriela s-a întors la muncă. Au avut o bacterie, un stafilococ, iar la fetiță s-a dus și la ureche. Eu și Victoria n-am avut nimic. Am venit din vacanță, iar în două zile s-au îmbolnăvit. Trebuia să mergem mai devreme la doctor, să-i dăm antibioticul mai devreme. Peste două săptămâni, trebuie să ajungem iar la control.

Citește și:

O săptămână am tras cu ea, cu febră. Și Gabi a fost cam la fel. Eu când am fost mic, m-am operat și de polipi și de amigdale. Să vedem și ce facem cu ea. Dacă te operezi când ești mic, te refaci mai repede. Cred că nu vom ajunge acolo, dar trebuie să fim atenți. Am fost la mai mulți medici cu ea. Nu ne ducem doar la unul. Așa facem de fiecare dată.", a declarat Tavi Clonda, pentru cancan.ro.

Cu toate că subiectul kilogramelor în plus nu este unul ușor, Tavi Clonda a subliniat importanța unei diete și a exercițiilor fizice pentru soția sa. În ciuda provocărilor legate de sănătate, cuplul se angajează să se concentreze pe bunăstarea lor generală, cu speranța că schimbările vor aduce beneficii semnificative în viața lor.

"Important e să fim sănătoși. Când e Gabriela bolnavă, nu-ți vine să mai faci nimic. Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi să facă și sport. Încercăm să ne organizăm și pe partea asta. Dar ușor, ușor, să nu ne obosim prea tare”, a mai declarat Tavi Clonda.

Citește și:

Mai mult, artistul a vorbit și despre planurile pe care le au în ceea ce privește extinderea casei lor. Tavi Clonda și Gabriela Cristea dețin o vilă de lux, iar în viitorul apropiat își doresc să facă anumite ajustări în căminul lor.

„Finisăm partea cealaltă a casei. E șantier, avem băieții care lucrează. Am zis să lucrăm la interioare, acum că e iarnă. Avem o baie foarte mare în care să punem saună, jacuzzi. Voi avea și studioul meu și sala de repetiții, iar la etaj un studio pentru podcasturi. Mai avem și acolo 250 metri. Practic mai facem o casă. Am pus panouri solare. Piscina acum e înghețată, e primul an în care a înghețat apa în ea.”, a mai dezvăluit artistul, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.