Setari Cookie-uri

Mare sărbătoare în familia Gabrielei Cristea! Fiica vedetei a împlinit 5 ani și a avut parte de o petrecere de vis

Gabriela Cristea și-a serbat fiica, pe micuța Iris, care a împlinit 5 ani, printr-o petrecere de vis.

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, și soțul său, Tavi Clonda, au celebrat o zi deosebită în familia lor, sărbătorind împlinirea a 5 ani de viață a fiicei lor, micuța Iris. Cu o petrecere organizată cu multă grijă și atenție la detalii, atmosfera a fost una desprinsă din basme, iar micuța Iris a fost înconjurată de iubire, prieteni și familie.

Familia vedetei trăiește momente cu adevărat speciale alături de cele două fiice ale sale, Victoria și Iris, care le aduc bucurie și împlinire în fiecare zi. Ziua de naștere a micuței Iris a fost una plină de emoție și veselie, iar părinții ei au făcut tot posibilul să îi ofere o petrecere memorabilă. Petrecerea a fost organizată cu atenție la detalii, iar decorul a fost inspirat din basme, creând o atmosferă magică pentru micuța sărbătorită și invitații săi. Iris s-a bucurat de fiecare moment al petrecerii, iar prezentatoarea tv a împărtășit bucuria evenimentului prin intermediul rețelelor de socializare, publicând imagini de la petrecere.

Citește și:

Momentul culminant a fost tortul spectaculos, decorat cu atenție și plin de culoare, reflectând preferințele și pasiunile micuței Iris. Fetița a fost răsfățată cu o mulțime de surprize, iar fericirea s-a citit pe chipul ei.

Gabriela Cristea a transmis un mesaj emoționant pentru fiica sa, exprimându-și iubirea și recunoștința pentru bucuria pe care o aduce în viața sa.

”Ea este Iris, floarea mea surpriză de la Dumnezeu. Dulce, veselă, fericită, liberă, cu o personalitate debordantă, îndrăzneață, sinceră, agera, perseverentă, lipicioasă…este copila mea cea mică, care a reușit să mă învețe lucruri mari. Nimic nu se compară cu mânuțele ei mititele și delicate, înfășurate în jurul gâtului meu, sau cu atingerea ei pe care aș recunoaște-o dintr-o mie. Iubita mea, îți mulțumesc că mă lași să-ți fiu mamă, să-mi ierți stângăciile și să-ți urmezi calea ta. Victoria, mami și tati te vom susține necondiționat. La mulți ani, zeița Iris!”, a scris Gabriela Cristea, pe Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.