Setari Cookie-uri

David Popovici, student la o facultate de stat din Capitală! Anunțul făcut de campionul la natație

David Popovici este oficial student la una dintre cele mai căutate facultăți din România! Dublu campion la natație, David Popovici a refuzat ofertele de la instituțiile de învățământ din străinătate și a ales să își urmeze pasiunea.

David Popovici este oficial student la una dintre cele mai căutate facultăți din România. Marele campion la natație a făcut marele anunț pe pagina sa de socializare, acolo unde a dezvăluit faptul că urmează să studieze la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, din cadrul Universității București.

"Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din București. Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din ❤ București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că 🔝 cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape. Ne vedem, din toamnă, în campusul Universității din București din Panduri.", a scris David Popovici pe social media.

Dublu campion la 100 și 200 de metri, sportivul va începe cursurile din această toamnă. David Popovici a menționat că a ales acest drum datorită faptului că este pasionat de psihologie și își dorește să cunoască mai bine oamenii din jurul său.

Citește și:

„Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoștințelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat și, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate", se arată în încheierea mesajului.

David Popovici a apelat la un psiholog și nu este străin de tot ce înseamnă această știință. Mama sportivului a terminat aceeași facultate, iar acum, la rândul său, el îi va călca pe urme.

"Am simțit nevoia să pot vorbi cu cineva, pur și simplu să pot explica cuiva care să mă asculte despre cum mă afectează sau mă poate afecta presiunea, ce înseamnă, cum s-a schimbat viața mea. Toate aceste aspecte. Pur și simplu simțeam nevoia să le mai împărtășesc cuiva", a pus David Popovici, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Sursă foto: Gorodenkoff / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.