Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Dan Negru alege să își petreacă concediul la Mamaia: nu e despre roabele de șampanie...

Dan Negru preferă să își petreacă concediul de vară în România, mai exact în stațiunea Mamaia. Cunoscută pentru prețurile piperate și cluburile excentrice, Mamaia rămâne destinația preferată a prezentatorului tv.

Dan Negru, prezentatorul TV cunoscut pentru opinii sincere și deschise, și-a petrecut concediul atât în străinătate, cât și în țară. De această dată, a ales să meargă în stațiunea Mamaia, o destinație specială pentru el, încărcată de amintiri frumoase. Pe rețelele de socializare, a postat două imagini care marchează momente importante din viața sa, ambele realizate la Mamaia.

Una dintre fotografiile postate a fost făcută în anul 1973 de către tatăl său, iar cealaltă a fost realizată de fiul lui pe data de 23 iulie 2023. Pentru Dan Negru, marea reprezintă mai mult decât simpla imagine a prețurilor ridicate, plajelor aglomerate sau cluburilor din stațiune. Pentru el, aceasta este o sursă de amintiri de neprețuit.

„Prima fotografie mi-a făcut-o tata în 1973. A doua mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu, azi. Ambele la Mamaia. Până la urmă, marea e despre amintiri. Pentru mine, Mamaia nu e despre roabele de șampanie ale beizadelelor din cluburi, despre pițipoance, plaje lărgite sau prețuri exagerate. Marea e despre amintiri! E despre fotografia făcută de tata acu’ 50 de ani. Și de Bogdan, azi. Cele mai bune fotografii sunt alea din sufletul tău. Despre asta e marea…”, a scris Dan Negru pe Facebook, unde a postat colajul cu cele două imagini.

Citește și:

Pe lângă momentele de relaxare și reculegere petrecute în Mamaia, Dan Negru a folosit și platformele de social media pentru a-și exprima nemulțumirea față de decizia televiziunii de stat, TVR, de a nu achiziționa drepturile de difuzare ale Campionatului Mondial de Natație din Japonia. În special, a fost dezamăgit că România nu va putea urmări momentele importante ale campionului David Popovici, care avea mari șanse de a aduce acasă o medalie de aur.

„Popovici e în finală la Mondialele de Natație, singurul loc unde mai poți vedea steagul României pe podium. Televiziunea statului român a pierdut drepturile de difuzare în favoarea unui canal oarecare de streaming, online. Finala de săptămâna trecută a lui Djokovic s-a văzut in Serbia la televiziunea de stat, RTS. În România, finalele Simonei Halep nu s-au văzut la televiziunea de stat deși orgoliile naționale se văd cel mai bine în sport! Drepturile de difuzare ale Mondialului de Natație au costat vreo 20 mii de euro, scriu ziarele”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.