Setari Cookie-uri

Andreea Mantea, despre refuzul de a-i cumpăra un telefon lui David: Îl controlez rău de tot, dar nu simte...

Andreea Mantea este o mamă dedicată și se preocupă în detaliu de educația fiului ei, David. Vedeta a vorbit și despre refuzul de a-i cumpăra un telefon lui David, dar și ce face micuțul ei în timpul liber.

Andreea Mantea își crește singură fiul, pe David, încă de când micuțul a venit pe lume. Vedeta KanalD este un părinte foarte dedicat creșterii și educației fiului său și are mare grijă la felul în care David crește și învață despre lumea din jur.

În timp ce majoritatea vedetelor le oferă copiilor lor tot ce își doresc, Andreea Mantea este stăpână pe situație și pune o limită clară în ceea ce privește gadgeturile la care David are acces. Frumoasa prezentatoare tv a declarat că fiul ei nu are nevoie de telefon și că ea este cea care îl controlează destul de des, fără ca el să își dea seama de acest lucru.

„Eu cred și îmi doresc să fiu și cool, nu știu cât îmi iese, dar îl și controlez, el nu știe, dar îl controlez rău de tot, dar nu simte. Îl las așa să creadă că poate face ce vrea el, dar sunt destul de autoritară. Mă respectă, mă înțelege, are o teamă care vine dintr-un respect”, a declarat vedeta, pentru Playtech Știri.

Citește și:

Andreea a mai mărturisit că, deși mulți copii de vârsta lui David au telefon, cel mic nu are nevoie. El petrece mult timp cu prietenii săi, jucându-se, dar se ocupă și de activitățile școlare, iar cititul este una dintre pasiunile sale.

„Nu are telefon. Pentru ce-i trebuie telefon? Există un șofer, există o doamnă pe care o am acasă dacă nu sunt eu, iar el în rest este tot timpul cu mine, iar când e la școală, e la școală. Dacă e ceva, vorbim prin telefonul școlii. [...] Are alte activități, are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună, citește foarte mult, nu-i trebuie telefon”, a spus Andreea Mantea despre modul în care îl crește pe David.

Cristi Mitrea nu este implicat în viața fiului său

Andreea Mantea și Cristi Mitrea nu au găsit nicio cale de împăcare, iar sportivul nu a reușit să își formeze o relație cu fiul său. David este crescut exclusiv doar de mama sa, iar Cristi Mitrea nu este implicat în viața micuțului.

Citește și:

„Din păcate, nu am o relație cu mama lui David, din nou. Au fost câțiva ani în care am fost aproape de copil, dar acum iarăși suntem într-o beznă totală. Știți că eu nu vorbesc despre viața mea personală, deci cam asta e tot legat de acest subiect”, a declarat Cristi Mitrea, în podcastul lui Măruță.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.