Setari Cookie-uri

David, fiul cel mare al Ancăi Serea a renunțat la facultate în Olanda și a revenit în România: Este la casa lui...

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a renunțat la facultatea din Olanda, și a revenit în România. Ce spune vedeta despre planurile de viitor ale fiului ei?

David, fiul cel mare al Ancăi Serea și al regretatului om de afaceri Filip Poplingher, a luat o decizie importantă în privința carierei și a vieții sale. La vârsta de 21 de ani, tânărul s-a întors în România după o perioadă de studii în Olanda, schimbându-și direcția în ceea ce privește educația și formarea sa profesională.

În 2021, după absolvirea liceului, David a fost acceptat la o prestigioasă universitate din Olanda, unde și-a început studiile în domeniul filosofiei. Cu o mamă mândră și susținătoare precum Anca Serea, băiatul a început o nouă etapă a vieții sale academice. Cu toate acestea, recent, David a decis să se întoarcă în România și să renunțe la facultatea din Olanda pentru a-și urma pasiunea într-un alt domeniu.

Citește și:

Mama sa, Anca Serea, a făcut recent o dezvăluire despre copiii ei într-un interviu acordat pentru Impact. Aceasta a subliniat că David a revenit în România și s-a înscris la Facultatea de Studii Politice de Securitate, în limba engleză, la Universitatea din București.

„Copiii sunt foarte bine. David merge la facultate. Sarah a schimbat liceul de stat cu un liceu privat, toți sunt acolo, sub acoperișul casei noastre practic, pentru că merg în cartier. Toată lumea e bine. Este Săptămâna Altfel, au fost în foarte multe excursii. David nu mai este în Olanda de ceva vreme, este la Studii Politice de Securitate aici, în limba engleză, la Universitatea București. Este bine, David este la casa lui”, a spus vedeta.

Despre dorința de a deveni bunică, Anca Serea a spus că este deschisă și pregătită să îmbrățișeze această etapă atunci când va fi momentul potrivit. O glumă făcută într-un interviu în care a spus că își imaginează că va fi bunică în viitor a stârnit curiozitatea publicului, iar vedeta a clarificat că, deși nu există un plan fix în acest sens, este pregătită pentru orice.

Citește și:

„A fost o glumă. Eu îl tachinam, pentru că a făcut de curând 21 de ani. E chiar tânăr. Îl tachinam eu, spunând că peste câțiva ani, îmi imaginez că voi fi bunică și voi fi o bunică, sper eu, în formă(…)
Cred că fac parte din, adică nu cred. Sunt cele mai frumoase momente pe care ni le poate oferi viața și sunt pregătită. Nu cred că există un tipar sau un șablon pe care să îl urmăm și dacă Dumnezeu va dori să se întâmple mai repede, vom vedea. Oricum, voi fi o bunică cu mulți nepoți. Așa îmi imaginez”, a spus Anca Serea la un post de televiziune.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.