Setari Cookie-uri

Cătălin Măruță reacționează după glumele legate de fiul său David: Oameni buni, ce căutați în viețile noastre?

Prezentatorul de la Pro TV răspunde criticilor și glumelor la adresa fiului său, David, și pune capăt speculațiilor despre asemănarea acestuia cu Jean de la Craiova.

Cătălin Măruță a decis să ia atitudine împotriva criticilor și glumelor care circulă de mulți ani în mediul online, la adresa fiului său, David. Speculațiile privind asemănarea dintre David și manelistul Jean de la Craiova au fost alimentate de o fotografie mai veche, iar acum prezentatorul de la Pro TV a decis să pună capăt acestor discuții.

De-a lungul timpului, internetul a fost plin de glume și comentarii privind asemănarea dintre David Măruță și Jean de la Craiova, mai ales după o fotografie în care cei doi aveau părul aranjat la fel. Cătălin Măruță și soția sa, Andra, au ales să ignore aceste speculații, dar recent au decis să răspundă criticilor după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost ținta unor comentarii negative pentru rolul său în filmul "Tati Part-Time".

Citește și:

"Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?", a afirmat Cătălin Măruță.

Moderatorul tv și-a exprimat stupoarea față de atenția obsesivă a unor persoane asupra vieții private a familiei sale, întrebând retoric de ce unii se amuză sau găsesc satisfacție în a face astfel de comentarii.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.