Setari Cookie-uri

Andreea Mantea regretă cum s-a comportat cu David: M-am supărat pe mine că nu mi-am înțeles copilul...

Andreea Mantea a vorbit despre una dintre situațiile provocatoare din viața de mamă, aceea când nu a reușit să îl înțeleagă de la bun început pe fiul său, David.

Andreea Mantea, cunoscuta prezentatoare TV, are o relație extrem de specială și apropiată cu fiul ei, David, în vârstă de 8 ani. Cei doi au o relație mamă-fiu bazată pe încredere, înțelegere și iubire necondiționată. Cu toate acestea, recent, această legătură puternică a fost pusă la încercare, iar Andreea a avut parte de o lecție importantă despre răbdare și înțelegere.

David, un băiețel plin de energie și imaginație, și-a exprimat dorința de a fi pisică și s-a comportat în consecință. Inițial, Andreea a încercat să ignore acest aspect, însă ideea persistentă a fiului său a început să o irite treptat. Regretând ulterior lipsa de răbdare, Andreea și-a amintit de propria ei copilărie, când și ea visa să fie un animal și se comporta ca atare.

Citește și:

„Prima zi nu i-am dat atenție, a doua zi nu i-am dat atenție, a treia zi deja a început să mă enerveze. Și mi-a fost ciudă pe mine că n-am avut răbdarea necesară să-l înțeleg. M-am mâhnit pentru că mi-am adus aminte că eu ziceam că sunt un cal la 8 ani. Mă alintam mâncând iarbă. Aveam un cal care-mi plăcea foarte tare, Viorel. M-am supărat pe mine că nu mi-am înțeles copilul și că m-am enervat”, a mărturisit Andreea Mantea, pentru unica.ro.

Cu toate acestea, Andreea nu poate să nu fie uimită de asemănările dintre ea și David. Cei doi au pasiuni comune, și o intuiție remarcabilă. David este perceput de Andreea ca fiind o reflecție a ei însăși, iar această conexiune profundă îi aduce o bucurie imensă.

„Mă uit la el că adoptă aceeași atitudine. Unde simte omul curat, cu intenții bune, poate să-l apuce de ambii obraj, să-l tragă până nu mai poate. (…) El simte din prima și eu nu mai pot de fericire. Este exact ca mine. Pe lângă cărțile pe care le ia de la bibliotecă, de la școală, și pe lângă cărțile pe care i le-am dat eu, el îmi fură mie cărți din bibliotecă și le găsesc la el în pat a doua zi de dimineață. Este identic. Are aceleași gânduri și se bucură la aceleași lucruri la care mă bucuram și eu. E fantastic”, a mai dezvăluit Andreea Mantea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.