Setari Cookie-uri

Ariana Grande a divorțat după 2 ani de căsnicie

Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez, au divorțat după 2 ani de relație. Ce se întâmplă în viața artistei de peste ocean?

Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez, au divorțat după 2 ani de căsnicie. Artsita de peste ocean a renunțat deja la verighetă, iar separarea celor doi s-ar fi produs cu câteva luni în urmă.

Apropiații cuplului au declarat că cei doi au încercat să găsească o cale de împăcare, însă fără succes. Prietenii celor doi au anunțat că mariajul lor „se îndreaptă spre divorț”.

Distanța dintre artistă si soțul ei se prea poate să fi fost un obstacol în calea iubirii lor. Ariana Grande și Dalton Gomez au stat separați mii de kilometri încă din decembrie anul trecut, atunci când artista a început filmările pentru Wicked. Totuși, se pare că problemele în cuplu au apărut cu mai mult timp în urmă.

Chiar dacă au încercat să repare relația și au petrecut minute bune vorbind la telefon, se pare că despărțirea a fot inevitabilă.

Citește și:

Ariana Grande și soțul ei, ceremonie restrânsă

Ariana Grande și Dalton Gomez, un agent imobiliar în vârstă de 28 de ani, s-au căsătorit în urmă cu doi ani. Cei doi au avut parte de o ceremonie restrânsă, la casa artistei din California.

„A fost restrânsă și intimă – mai puțin de 20 de persoane. Atmosfera era atât de fericită și plină de dragoste. Cuplul și ambele familii nu puteau fi mai fericite”, declarau surse apropiate pentru People. TMZ a relata primul că ceremonia a avut loc la casa cuplului din Montecito, California. „Atât Ari, cât și Dalton iubesc Montecito. Ei petrec mult timp acolo”, spunea o sursă pentru PEOPLE.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.