Setari Cookie-uri

Adriana Bahmuțeanu, schimbări majore în viața personală și profesională. Vedeta va face un pas măreț după nuntă

De când l-a cunoscut pe George Restivan, Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat complet viața. Vedeta se va căsători în această toamnă, iar apoi are în plan un pas măreț în ceea ce privește domeniul profesional.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au pregătit un eveniment de neuitat pentru toamna acestui an: nunta lor. Însă înainte de acest pas important în viața lor, fostul cuplu de televiziune și-a făcut planuri mari în ceea ce privește viitorul lor profesional.

După o carieră longevivă în televiziune și o implicare activă în politică, Adriana Bahmuțeanu s-a hotărât să se reinventeze și să se îndrepte către o nouă direcție în carieră. După absolvirea unor cursuri acreditate de psihologie atât în România, cât și în Statele Unite ale Americii, vedeta intenționează să-și deschidă propriul cabinet de psihoterapie.

Adriana Bahmuțeanu și-a exprimat dorința de a profesa în domeniul psihoterapiei, fie în România, fie în America, unde logodnicul ei, George Restivan, a locuit până în prezent. Studiile absolvite în Statele Unite sunt recunoscute acolo, iar Adriana Bahmuțeanu se gândește serios la mutarea peste ocean.

Citește și:

"Uite, am terminat studiile, luna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, îmi iau dreptul și de liberă practică, mai am niște proiecte, pe psihoterapie. Îmi deschid și un cabinet, mai multe vreau să fac", a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Fosta prezentatoare TV a subliniat că oamenii se maturizează și se schimbă în timp, iar ea are alte planuri și aspirații în viață. Deși studiile sale nu sunt recunoscute în totalitate în România, Adriana Bahmuțeanu vizează să-și pună cunoștințele în practică. Ea a menționat că a urmat o primă grupă de specialitate din lume și că partenerul ei, George Restivan, a fost impresionat de prestigiul unui doctor pe care l-a observat în timpul cursurilor online.

Citește și:

În ceea ce privește planurile de viitor, Adriana Bahmuțeanu nu a luat încă o decizie definitivă cu privire la mutarea din România și așteaptă să vadă cum se vor desfășura lucrurile după nunta lor. Ea subliniază că totul în viață se întâmplă cu un motiv și că vor face alegeri în funcție de direcția pe care viața le-o va oferi după mult așteptata nuntă.

„Totul se întâmplă cu un motiv în viață. Vedem ce o să fie. Deocamdată suntem bine”, au mai dezvăluit cei doi în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.