Setari Cookie-uri

Clipe de groază la America Express! Edward Sanda și Cleopatra Stratan, la un pas de tragedie: i-a pus pistolul la cap...

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au fost la un pas de o mare tragedie, după ce mașina în care se aflau a fost înconjurată de trei motocicliști înarmați.

Marți, 7 noiembrie, telespectatorii emisiunii "America Express" au fost martorii unui moment șocant, cum nu s-a mai petrecut până acum în această competiție. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost la un pas de o nenorocire într-un incident cu totul neașteptat.

După lăsarea serii, în timp ce se îndreptau spre locul de cazare, mașina în care se aflau Cleopatra și Edward a fost brusc înconjurată de trei motocicliști înarmați. Ce a urmat putea să se transforme într-o tragedie, în doar câteva secunde. Din păcate, Adriana, reporterul emisiunii, a fost prinsă în afara mașinii, cu unul dintre tâlhari punându-i pistolul la tâmplă și furându-i telefonul mobil. În cele din urmă, unul dintre atacatori a tras un foc de armă, iar Cleopatra Stratan a izbucnit în lacrimi.

Citește și:

”Era în jur de 9:30 -10:00 seara și am parcat mașina la două minute de cazare. În 10 secunde 3 motocicliști cu pistoale ne-au înconjurat. A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul, s-a dus la Adriana, reportera noastră, i-a pus pistolul la cap, i-a spus să-i dea telefonul, iar ea i-a dat telefonul. În timpul ăsta, eu am deschis duba, i-am zis Cleopatrei să intre, am tras-o după mine. Fix când a intrat în mașina s-a auzit o împușcătură și Cleo a început să țipe. Eu am încremenit, ea plângea în hohote. Eu credeam că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei, nu știai la ce să te aștepți sau ce să crezi. M-am gândit la ce-i mai rău pentru că ea era ultima din mașină și rămăsese cu pistolul la cap”, a spus Edward Sanda.

Citește și:

În ciuda faptului că au scăpat cu viață din această situație înfricoșătoare, evenimentul a avut un impact major asupra celor doi artiști.

”Ne pare rău pentru echipa care a fost amenințată direct. Eu mă bucur că Edi a avut curajul și tăria să deschidă ușa de la dubă, altfel eram noi cei amenințați, dar trauma asta o să rămână mereu pentru că am văzut, am auzit și ne-au povestit ei prin ceea ce au trecut”, a mărturisit și Cleopatra Stratan.

Echipa de securitate de la America Express a încercat să îi prindă pe tâlhari, dar aceștia au reușit să se facă nevăzuți pe străzile orașului.

"Am mers după ei. Pe unul dintre ei l-am recunoscut pentru că era rănit la armă. Nu i-am mai prins. Am mers și am dat declarații la poliție și ne-am întors la hotel. Atunci a fost momentul în care ne-am dat seama că orașul ăsta este periculos," a explicat un membru din echipa de securitate de la America Express.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.