Setari Cookie-uri

Scandalul dintre Adriana Bahmuțeanu și Victoraș Micula a ajuns la final! Afaceristul trebuie să îi plătească daune vedetei

Scandalul dintre Victor Micula și Adriana Bahmuțeanu a captivat atenția publicului și a devenit subiect de discuție intensă în presa națională și internațională. Disputa dintre cei doi a fost alimentată de declarații controversate și de gesturi care au stârnit numeroase reacții din partea opiniei publice.

Adriana Bahmuțeanu și Victoraș Micula au fost în centrul unui scandal care a ajuns în fața instanțelor de judecată din România. Afaceristul a dat-o în judecată pe jurnalista Adriana Bahmuțeanu, contestând declarațiile acesteia pe care le-a considerat calomnioase. Acest război s-a întins pe parcursul a doi ani, ajungând până la Curtea de Apel București.

Totul a pornit de la o postare a Adrianei Bahmuțeanu, care a comentat unul dintre gesturile controversate făcute de Victoraș Micula. Afaceristul a atras atenția presei naționale și internaționale după ce și-a spălat mașina de lux cu șampanie scumpă. Gestul său a stârnit reacții contradictorii, iar Bahmuțeanu a avut o reacție vehementă, criticând atât gestul cât și trecutul controversat al familiei Micula.

Citește și:

„Ca sa înțelegeți cât de mare e sfidarea, băiatul ăsta de bani gata a ajuns și în presa internațională, dar nu pentru vreo realizare personală, ci fiindcă și-a spălat mașina cu șampanie scumpă! Ce au uitat ziariștii sa precizeze e faptul că frații Micula, cetățeni suedezi și apropiați ai PNL-ului, au reușit la un moment dat chiar să blocheze activele statului roman într-un proces de răsunet, în care cereau despăgubiri de 400 de milioane de euro de la România!! Pe care le-au și primit la un moment dat, cadoul de la, fireste, Luuudovic Orban!

Astfel, Guvernul PNL a mărit artificial deficitul bugetar, punând în pericol stabilitatea ţării. La nici trei luni, într-o altă speţă, Tribunalul internaţional de arbitraj de la Washington a respins pretenţiile fraţilor Ioan şi Viorel Micula contra României. La așa sume, ce mai contează cu ce speli anvelopele, să curga șpritul, trăiasca banii de la stat”, scria Adriana Bahmuțeanu, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Scandalul s-a amplificat, iar afaceristul a luat-o pe calea instanțelor, considerând că afirmațiile Adrianei Bahmuțeanu îi afectează reputația. Inițial, tribunalul a respins cererea lui Micula, iar acesta a făcut apel la decizie. Însă, și în instanța superioară, milionarul a fost înfrânt. Curtea de Apel București a respins apelul lui Victoraș Micula, iar decizia instanței a fost publicată recent. Mai mult decât atât, afaceristul trebuie să suporte cheltuielile de judecată, fiind obligat să plătească suma de 7.000 de lei reprezentând onorariul avocatului advers.

„Soluția pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelantul-reclamant la plata cheltuielilor de judecată către intimata-pârâtă în sumă de 7.000 lei reprezentând onorariu de avocat. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Curtea de Apel Bucureşti”, se arată în decizia instanței, publicată zilele trecute.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.