Setari Cookie-uri

Naomi Hedman, la un pas să îl prindă pe picior greșit pe Florin Ristei! Ce mesaje a descoperit în contul artistului?

Naomi Hedman a crezut că iubitul ei, Florin Ristei, o înșeală, după ce a descoperit câteva mesaje în contul artistului.

Naomi Hedman și Florin Ristei formează un cuplu de 4 ani, iar povetea lor de dragoste este una cât se poate de serioasă. În urmă cu ceva timp, cei doi s-au logodit, iar împreună au multe planuri de viitor.

Recent, Florin Ristei a povetit cum iubita sa a crezut că el are pe altcineva și o înșală. În urma unei întâmplări amuzante, când artistul și-a făcut cont pe Only Fans, el a povestit cum s-a ajuns în situația respectivă.

„Acum vreo patru ani, înainte de pandemie, mi-am făcut cont pe OnlyFans. Îl urmăream pe unul, care călătorea, și apoi am mai dat la vreo două. Am găsit-o pe una, pe o româncă, și am zis hai să văd pe ascunde și am plătit. După aceea nu am mai plătit. Ei își trimit notificare în fiecare zi, mesaj de la respectiva, mai cumpără. N-am mai intrat. Ajung într-o zi acasă, Naomi supărată. Că tu vorbești cu una, ai mesaje de la OnlyFans. Se conectase mailul meu pe o tabletă”, a declarat Florin Ristei, în podcastul „Fierți pe Insulă”.

Citește și:

Florin Ristei și Naomi, poveste de iubire ca în filme

Florin Ristei și Naomi s-au cunoscut pe platourile de la X Factor, acolo unde artistul era jurat, iar cântăreața din Marea Britanie era concurentă. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și, la scurt timp după terminarea emisiunii, cei doi anunțau că formează un cuplu.

Naomi a rămas în România pentru a fi alături de iubitul ei, iar adaptarea nu i-a fost deloc ușoară. Artista nu cunoștea limba și nici prieteni nu avea, însă în calea dragostei nu a mai stat nimic.

„Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. Nu ştiu exact ce a fost întâlnirea noastră, dar cred că a fost timing-ul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun”, a declarat Florin Ristei despre iubita sa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.