Setari Cookie-uri

Larisa Iordache a fost operată de urgență. Care este starea sportivei: „Riscam să-mi pierd rinichiul”

Larisa Iordache a fost operată de urgență, iar după intervenție a dat câteva declarații despre ceea ce i s-a întâmplat, dar mai ales despre cum se simte, după ce era pe punctul de a-și pierde rinichiul.

În ultima vreme, problemele se țin scai de Larisa Iordache. Fosta campioană la gimnastică a ajuns din nou pe mâinile medicilor, care au decis că ar trebui să o opereze de urgență. La cei 27 de ani ai săi, nu credea că va ajunge să treacă prin asemenea situații, iar când a ajuns la spital cu febră, infecție și a făcut o criză, toată lumea s-a speriat, dar ea a crezut în medicul care s-a ocupat de ea că o va ajuta.

Sportivei i-a fost montat un stent prin care să elimine infecția și lichidul, dar în ciuda acestui lucru a fost nevoie de o nouă operație, pentru că risca să își piardă rinichiul. Intervențiile au fost făcute la doar o lună distanță, dar nu exista nicio altă variantă în acest caz, cel mai important fiind pentru ea acum faptul că este în afara oricărui pericol. În plus, Larisa Iordache a mai povestit și că recuperarea a durat două săptămâni, iar în cazul în care lucrurile nu ar fi ieșit bine de data aceasta, în patru săptămâni ar fi trebuit să o ia de la capăt și nimeni nu și-ar fi dorit lucrul acesta.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.