Setari Cookie-uri

Cătălina Ponor este însărcinată pentru a doua oară! Anunțul emoționant făcut de sportivă

Fosta gimnastă și soțul ei, Bogdan Jianu, așteaptă cu nerăbdare sosirea unui nou membru în familia lor.

Cătălina Ponor, fosta campioană olimpică și actuala soție a regizorului Bogdan Jianu, a împărtășit cu bucurie vestea că așteaptă cel de-al doilea copil, prin intermediul unei postări pe Instagram. Sportiva s-a pozat într-un decor de Crăciun, alături de soțul ei și de primul lor copil, Vlad, în vârstă de 11 luni. Cu peste 100.000 de urmăritori, Cătălina Ponor a dezvăluit că familia lor se pregătește să se mărească și să îl întâmpine pe cel de-al doilea băiețel.

"Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior. Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei!"., a scris Cătălina Ponor pe social media.

Citește și:

Fanii nu au întârziat să își exprime entuziasmul și să îi transmită Cătălinei Ponor felicitări și multe gânduri bune. Mesajele de la urmăritori au fost pline de dragoste și urări de sănătate pentru familia fericită. Fosta gimnastă a primit felicitări și de la colegi celebri din lumea sportului, precum Marian Drăgulescu, Sandra Izbașa, Nadia Comăneci, Monica Roșu și Larisa Iordache.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit civil în iunie 2022, iar în iulie 2023 au sărbătorit cununia religioasă. Evenimentul a fost unul memorabil, cu apariții surprinzătoare și pline de eleganță, de la mirele care a intrat pe cal la mireasa care a ajuns la biserică într-o caleașcă trasă de cai. Deși Cătălina s-a retras din gimnastică în urmă cu șase ani, viața ei continuă să fie plină de evenimente fericite. Împreună cu Bogdan Jianu, cu care se cunoaște de peste un deceniu, au construit o familie frumoasă și se bucură de fiecare moment alături de fiul lor, Vlad.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.