Setari Cookie-uri

Sandra Izbașa s-a căsătorit religios! Fotografii de la nunta gimnastei cu Răzvan Bănică

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit religios în acest weekend, după trei ani de relație. Imagini de la fericitul eveniment.

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică au sărbătorit cu fast și emoție trei ani de relație și doi ani de la cununia civilă printr-o impresionantă ceremonie religioasă desfășurată la Biserica Vatra Luminoasă din București, pe data de 30 iulie 2023.

Ceremonia a fost una cu totul deosebită, iar cuplul și-a încântat invitații când au apărut în fața altarului. Sandra a purtat o rochie albă, lungă și decoltată în față și spate, cu un zâmbet mare pe chip. Voalul lung și perfect aranjat a completat cu eleganță ținuta, iar în mână a ținut un buchet special de cale albe aranjate pe un cerc, aducând un aer atipic și rafinat.

Răzvan Bănică a optat pentru un costum negru clasic, asortat cu o cămașă albă și un papion. Cei doi îndrăgostiți au captat toate privirile și au strălucit în fața invitaților.

Citește și:

„Un moment foarte special și ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. Emoții, ca de fiecare dată, atunci când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect, pui suflet, pui emoție și, mai ales, că astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut”, a mărturisit Sandra Izbașa, după slujbă, conform Antena 3.

După slujbă religioasă, cuplul a organizat o ședință foto pentru a imortaliza momentul unic. Apoi, alături de invitați, au continuat sărbătoarea într-un restaurant situat în centrul Capitalei, care a fost decorat cu atenție până la cel mai mic detaliu.

Atmosfera a fost desprinsă dintr-un basm, iar invitații au fost întâmpinați cu un decor de poveste, unde Sandra și Răzvan au scris câteva cuvinte pentru a-și aminti peste ani de momentul unic al căsătoriei lor.

Citește și:

Dansul mirilor a fost un moment special și plin de emoție, înconjurat de mai multe dansatoare în alb, cei doi au dansat fericiti și plini de iubire. Petrecerea a continuat cu multă distracție și surprize plăcute pentru invitați. Răzvan Bănică a pregătit un moment special, cântând alături de o trupă invitată o melodie dedicată soției sale, Sandra Izbașa.

Printre invitații de seamă s-au numărat nume importante din lumea sportului, precum Andreea Răducan, Monica Roșu, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Cătălina Ponor, Larisa Iordache, dar și actorul Florin Zamfirescu și mulți alți colegi de breaslă ai lui Răzvan Bănică.

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.