Setari Cookie-uri

Larisa Iordache s-a logodit în noaptea dintre ani: Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA...

Larisa Iordache s-a logodit cu iubitul ei, Cristian Chiriță, și a publicat o fotografie de la momentul pe care îl va păstra în suflet o viață întreagă.

Multipla campioană la gimnastică, Larisa Iordache, a adus vești minunate fanilor săi în prima zi a anului 2024. Retrasă din activitate în decembrie 2021, Larisa a anunțat că a acceptat cu bucurie cererea în căsătorie a logodnicului său, Cristian Chiriță. Vestea a fost făcută publică prin intermediul unui mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare alături de câteva fotografii care ilustrează momentul special.

„01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă”, a scris Larisa Iordache, în vârstă de 27 de ani, exprimându-și fericirea și dragostea pentru partenerul său de viață.

Relația dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță a devenit cunoscută publicului în aprilie 2023, când cei doi au făcut publică legătura lor. Într-un interviu acordat viva.ro în aceea perioadă, gimnasta a vorbit despre conexiunea specială pe care o are cu logodnicul său și despre modul în care se completează reciproc.

Citește și:

„Cred că este. Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă. Cred că ar putea fi… Eu niciodată nu am dat vreun pronostic, să spun așa, din niciun punct de vedere. Dar cred că, din punctul acesta de vedere al partenerului meu, al lui Cristian, da, poate fi sufletul meu pereche,” a mărturisit Larisa Iordache.

Larisa Iordache este cunoscută pe plan internațional pentru performanțele sale remarcabile în gimnastică, fiind campioană europeană și mondială, precum și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012. Cu toate acestea, la sfârșitul lui 2021, Larisa și-a anunțat retragerea din activitate, fiind supusă celei de-a șaptea operații la gleznă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.