Setari Cookie-uri

Cum a reușit Roxana Hulpe să slăbească 40 de kilograme după naștere: Nu regret niciun kilogram...

Roxana Hulpe a devenit pentru prima dată mămică la începutul acestui an, iar de atunci a slăbilt spectaculos! Vedeta ProTv a reușit să dea jos 40 de kg, iar acum se simte mai bine ca niciodată. Care este secretul?

Roxana Hulpe a devenit mamă pentru prima oară în luna februarie a acestui an. Vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe numele ei, Zora. La scurt timp de la venirea micuței ei pe lume, Roxana Hulpe a revenit în platoul știrilor ProTv, pentru jurnalul de weekend.

În timpul săptămânii, Roxana Hulpe se ocupă de fetița ei și petrec timp împreună la Cluj sau la Constanța. Prezentatoarea de știri are mare grijă și de ea, iar recent a dezvăluit faptul că a reușit să slăbească 40 de kilograme, de când a devenit mamă. Pentru că, înainte de naștere, Roxana cântărea aproape 100 de kilograme, acum, la 5 luni de când a devenit mamă, ea a ajuns la greutatea de 60 de kg.

„În ziua în care am născut am avut 98 de kg, enorm, plecasem de la 55. Acum am ajuns la 60 de kg și mă simt excelent. Nu regret niciun kilogram, m-am bucurat în sarcină de tot și toate. Nu am ținut niciun regim acum, pur și simplu s-au dus rând pe rând. Corpul știe ce are de făcut”, a explicat vedeta, pentru unica.ro.

Citește și:

Vedetei i-a fost foarte dor de job-ul său, dar și de colegi, acesta fiind și motivul pentru care s-a întors atât de repede din concediul de maternitate. Cu toate acestea, Roxana nu mai face și munca de reporter, ci doar de prezentator de știri, în weekend.

„Am revenit doar la jurnal în weekend, sâmbăta și duminica. Partea cu terenul am mai amânat-o puțin, așa că în timpul săptămânii sunt cu ea.
Mi-a lipsit munca, mi-a fost dor de știri, de colegi și telespectatori. E important echilibrul acesta profesional/personal. Nu suntem doar mame, suntem și ceea ce am construit înainte de a da viață. Trebuie să avem grijă și de partea aceasta”, a mai zis prezentatoarea.

Pentru că și soțul ei, Bogdan, este ocupat în această perioadă cu organizarea evenimentelor Neversea și Untold, Roxana mai are de așteptat ceva până când va putea petrece o vacanță în familie, în formula completă.

Citește și:

„Vara la noi e de muncă ? Soțul meu e prins până la finalul lunii august cu cele mai mari festivaluri care se organizează la noi, în Constanța și la Cluj.
Așa că, o vacanță în trei abia pe finalul lunii august și vom rămâne în țară de data aceasta. Însă eu cu Zora ne petrecem vara la mare și la Cluj, la părinții mei, la aer curat și liniște. Planul e să facem o vacanță din fiecare zi, pentru că eu toată ziua sunt cu cea mică pe drumuri. E o bucurie noua viață, nu-mi rămâne decât să mulțumesc că am ajuns să trăiesc cea mai frumoasă perioadă”, a încheiat ea interviul pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.