Setari Cookie-uri

Organizarea unei petreceri de cununie în aer liber

În ultimii ani, s-a observat o creștere a cererii pentru evenimentele organizate în aer liber, în locații în mijlocul naturii, la mare sau pe marginea piscinei.

Atunci când alegi să îți organizezi cununia în aer liber, trebuie să ții cont de anumite aspecte pentru un eveniment fără emoții.

Perioada evenimentului

În primul rând, decideți perioada în care doriți să organizați petrecerea de cununie. Dacă vă gândiți la lunile de vară, momentul pare ideal, însă țineți cont că verile pot fi foarte călduroase, așadar asigurați-vă că soarele nu o să vă facă probleme. Încercați să găsiți soluții pentru a organiza zone umbrite și gândiți-vă la un lemonade bar care ar putea tăia din efectele căldurii. În cazul în care doriți organizarea unei petreceri de cununie toamna, există riscul de a avea o zi ploioasă sau friguroasă, așa că trebuie să luați în considerare un plan de rezervă ce poate implica mutarea evenimentului în interior, în cazul în care vremea nu va fi prea prietenoasă.

Citește și:

Buget

Țineți cont de bugetul pe care l-ați stabilit pentru desfășurarea petrecerii de cununie. Există o tendință de scumpire a prețurilor meniurilor de cununie în locațiile în aer liber, deoarece cererea pentru astfel de evenimente a crescut considerabil. Așadar, interesați-vă din timp care sunt ofertele și ce includ acestea, pe lângă mâncare și băutură.

Spațiu

Alegeți o locație în aer liber care să fie suficient de spațioasă pentru numărul vostru de invitați. Pe lângă aranjarea la mese a invitaților,țineți cont și de spațiul care trebuie să rămână pentru dans, socializare sau alte activități.

Restricții

Verificați cu atenție dacă există restricții cu privire la locație? Sunt unele locații de cununie care nu permit zgomot sau muzică la un volum ridicat după o anumită oră. Așadar, asigurați-vă că respectați limitele impuse și sunteți confortabili cu ele.

Citește și:

Musafiri nepoftiți

O cununie în aer liber poate avea și momente mai puțin plăcute în cazul în care țânțarii, albinele sau alte insecte își fac apariția. Vorbiți cu reprezentanții locației și vedeți cum se ocupă de această problemă, în așa fel încât insectele să nu reprezinte o problemă pe perioada desfășurării evenimentului.

Photocorner

Există un loc special amenajat pentru fotografii? Avantajul unei locații de cununie în natură este că beneficiază de obicei de un peisaj minunat, în mijlocul naturii. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji că nu veți avea fotografii reușite, deoarece decorul natural vine la pachet cu locația. În cazul unei cununii rustice, puteți integra în peisaj diferite obiecte, precum sfori, felinare, pături sau aranjamente de floarea soarelui, în timp ce o cununie cu tematică exotică ar putea fi organizată la malul mării sau într-o locație cu piscină, alături de cocktailuri răcoritoare, umbreluțe și flori viu colorate.

Citește și:

În concluzie, când alegeți locația pentru cununia civilă, țineți cont de spațiu, luminozitate și acustică. Sunt elemente care trebuie luate în considerare pentru a face din evenimentul vostru unul spectaculos și memorabil. Așadar, alegeți acea locație care vă reprezintă, împreună cu o echipă profesionistă care să se ocupe de organizarea evenimentului vostru special.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.