Setari Cookie-uri

Florin Dumitrescu, nervi pe o plajă din Grecia! Juratul a izbucnit pe Instagram

Florin Dumitrescu a avut parte de o întâmplare neplăcută în timpul sejurului în Grecia. Juratul și-a arătat nemulțumirea pe Instagram.

Florin Dumitrescu, celebrul jurat de la Chefi la cuțite, a avut parte de o experiență neplăcută în timpul vacanței sale în Grecia alături de familia sa. În timp ce se afla pe plajă, el a fost deranjat de muzica prea tare din boxele unor petrecăreți, fapt care l-a făcut să realizeze că nu mai suportă zgomotul și agitația specifice unor astfel de momente.

Juratul a mărturisit că nu înțelege plăcerea de a petrece timp pe plajă și de a asculta muzică de club, mai ales că preferă să se bucure de liniștea și sunetul mării.

„Nu înțeleg, nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă și să asculți muzică de club. Dincolo de faptul că poate nu apreciez eu muzica electro, dar nu îi văd sensul pe plajă. Bumți bumți și nu te auzi om cu om. Pe unde mai pui că e battle între dj de la 2 plaje care pune mai tare și mai haoseală. Uuuu, baby, se vede că am îmbătrânit. Cam așa arată bătrânu` care trage siguranța de la dj desk (n.r. pupitrul dj-ului). Cu toate scuzele de rigoare prietenilor mei dj, dar băh, băiatule, f*&^ off, suntem pe plajă, nici valurile nu se aud”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Citește și:

În altă ordine de idei, ziua de 1 august a fost o zi specială pentru el, deoarece a împlinit 36 de ani. Soția lui, Cristina, i-a pregătit o surpriză de proporții, organizând un street food festival într-un sătuc local din Grecia. Evenimentul a fost o petrecere inedită la care au participat locuitorii din sat, iar Florin Dumitrescu a fost extrem de încântat de gestul făcut de familia sa.

„Nu știu cum a reușit nevastă-mea să îmi organizeze cea mai șmecheră zi de naștere din viața mea, în acest sătuc din Grecia. A chemat efectiv tot satul. A făcut un street food festival aici, practic. Și cu toate astea nu am brățară VIP. Mulțumesc mult familiei mele și iubitei mele soții că a reușit să organizeze așa petrecere de ziua mea!”, a spus Florin Dumitrescu într-un InstaStory.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.