Setari Cookie-uri

Rihanna, sumă colosală după concertul susținut la o nuntă în India! Suma impresionantă câștigată de artistă

Rihanna a participat recent la o nuntă de lux în India, acolo unde prestația sa a fost renumerată consistent.

În cadrul unui eveniment grandios care a captivat atenția lumii, superstarul internațional Rihanna a strălucit la petrecerea privată organizată pentru nunta fiului celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani. Un eveniment plin de fast și strălucire, care a reunit elitele lumii la o festivitate de neuitat.

Sosită în Jamnagar încă de joi, 29 februarie, Rihanna a fost una dintre atracțiile majore ale evenimentului care a precedat căsătoria fiului lui Mukesh Ambani. Alături de directori executivi din domeniul tehnologiei, celebrități din Bollywood și politicieni, artista a încântat audiența cu vocea și prezența sa carismatică.

Ambani, cunoscut pentru magnitudinea și generozitatea evenimentelor sale, nu a făcut economii când vine vorba de organizarea unei petreceri memorabile. Festivitățile, estimează surse, s-ar fi ridicat la suma colosală de 120 de milioane de lire sterline, iar Rihanna a fost plătită între 5 și 9 milioane de dolari pentru prestația sa.

Citește și:

Într-o demonstrație de opulență și distincție, Mukesh Ambani și familia sa au demonstrat încă o dată că nu cunosc limite atunci când vine vorba de celebrarea unui moment important din viața lor. Cu invitați precum Rihanna, iluzionistul David Blaine și Diljit Dosanjh de la Bollywood, evenimentul a fost un adevărat spectacol de lux și eleganță.

„Sunt aici în seara asta în onoarea lui Anant și Radhika. Vă mulțumesc că m-ați invitat. Dumnezeu să vă binecuvânteze căsătoria. Vă doresc toate cele bune. Felicitări”, a transmis ea cuplului, potrivit The National.

Această nu este prima dată când familia Ambani organizează un astfel de eveniment grandios. În 2018, pentru nunta fiicei sale, Ambani a plătit lui Beyonce nu mai puțin de 6 milioane de dolari pentru un concert privat.

Citește și:

Printre invitații de seamă se numără personalități precum Ivanka Trump, fostul premier suedez Carl Bildt, vedetele de la Bollywood Amitabh Bachchan și Shahrukh Khan, precum și alte personalități din lumea politicii și divertismentului.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.