Setari Cookie-uri

Tipuri de șifoniere și cum vă ajută ele să economisiți

Șifonierele sunt printre cele mai folositoare piese de mobilier din întreaga casă.

Atunci când vă renovați dormitorul și ați ajuns la stadiul în care trebuie să vă alegeți mobilierul cel nou, cum ar fi patul, noptierele, etajerele și dulapurile, acest întreg proces poate fi obositor. De aceea, vrem să vă sărim în ajutor și să vă povestim despre șifoniere, în articolul de azi. În rândurile ce urmează vă vom vorbi despre toate tipurile de dulapuri existente pe piață, pentru ca dumneavoastră și partenerul să puteți face cea mai inspirată alegere, pentru întreaga familie. Să începem!

Șifonierele sunt printre cele mai folositoare piese de mobilier din întreaga casă. Datorită spațiului mare de stocare, ele permit oamenilor să își depoziteze hainele, lenjeriile de pat, prosoapele, etc. în feluri cât mai ordonate și ferite de ochii musafirilor. De la dulapuri simple, de lemn, până la cele cu inserții metalice pe mânere, la cele cu uși glisante sau cele cu oglinzi, există o mulțime de modele din care puteți alege. În continuare, vă vom vorbi despre fiecare tip în parte, pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună decizie.

Citește și:

Tipuri de șifoniere

  • Cu două uși – acest tip de dulap este un model clasic, ce se găsește ușor în orice magazin și este chiar accesibil. Veți regăsi modele simple sau cu sertare, pentru un spațiu mai mare de depozitare. De asemenea, de obicei, acest tip de dulap vine cu o bară pentru umerașe într-o parte, și o serie de rafturi în cealaltă parte, ca să vă puteți aranja lucrurile exact cum vă doriți. Acesta va fi o alegere perfectă fie pentru camera copilului, fie pentru hol.

  • Cu trei uși – trecem la modelele de șifoniere mari și începem cu cele cu trei uși. Aceste dulapuri vă pot oferi un spațiu în plus de depozitare față de modelul anterior. Se poate să vă surprindă fie cu două spații pentru umerașe, sau două spații pentru rafturi. Depinde de dorințele dumneavoastră și de modelele disponibile pe stoc. Acestea vor fi alegerea perfectă pentru dormitor, fiind de dimensiuni mai mari, și se vor așeza frumos la perete.

    Citește și:
  • Cu patru, cinci, sau mai multe uși – am ajuns la dulapurile foarte mari, potrivite pentru dormitoarele spațioase. Dacă aveți o familie numeroasă și vă doriți să achiziționați o singură piesă de mobilier, în loc de mai multe pentru fiecare cameră, puteți opta pentru dulapurile cu patru sau mai multe uși. Așa, veți putea aloca fiecare ușă unui spațiu de depozitare per membru de familie. Nu numai că veți economisi bănuți la achiziție, ci și veți reuși să țineți toate hainele într-un singur loc, ca să puteți amenaja cum vă doriți restul camerelor. Nu-i așa că vi se pare o investiție smart? Nu ezitați să navigați mediul online pentru și mai multe recomandări. Cu siguranță veți găsi modelul potrivit.

În aceeași categorie se încadrează și tipurile de uși, despre care vom vorbi în continuare.

Citește și:
  • Cu uși normale – la ce ne referim când amintim de dulapurile cu uși normale? La cele clasice, de lemn, fără modele sau alte accesorii metalice pe lângă. Un dulap cu uși normale este întotdeauna o alegere cu care puteți merge la sigur. Dacă alegeți și culoarea asortată cu design-ul interior, nu veți da greș. Fiind din lemn, ele vor fi stabile și solide, perfecte pentru uzul zilnic.

  • Cu uși glisante – acest tip de uși de regăsesc, de obicei, la dulapurile cu cel puțin trei uși, și pot fi de plastic dur sau de lemn. Depinde și de preferințele dumneavoastră, bineînțeles, însă și în acest caz, noi tot lemnul vi-l recomandăm. Veți vedea că ușile glisante dispun de o margine sau chiar un mâner, fie din metal, pentru o bună prindere, sau tot din lemn. Sunt folositoare pentru că nu ocupă spațiu în plus atunci când deschideți dulapul, oferindu-vă astfel mai multă libertate de mișcare.

    Citește și:
  • Cu uși cu oglindă – un ultim tip de uși pentru dulapuri sunt cele cu oglindă, printre cele mai populare. Și în acest caz, ca și la dulapurile cu cel puțin patru uși, veți putea economisi bănuți la achiziție, fiindcă nu veți mai fi nevoit să cumpărați alte oglinzi în plus. Acest model de dulapuri vine de obicei cu oglinzi full body, pe toată suprafața ușii. Astfel, vă veți putea admira ținutele, aranja părul și pune accesoriile preferate, chiar din dormitor.

Iată-ne ajunși la final. Încheiem articolul de azi cu speranța că v-am ajutat să vă hotărâți asupra modelului preferat de șifonier și că veți face cea mai inspirată alegere. În mediul online veți găsi oferte de neratat, așa că profitați cât puteți și mai faceți o căutare, înainte de achiziție. Happy shopping!

Citește și:

Foto unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.