Setari Cookie-uri

Valentin Sanfira se recuperează după accidentul din Italia: Am fost norocos...

După accidentul suferit în Italia, Valentin Sanfira a ajuns în România și se recuperează. Cum se simte artistul?

Ultimele zile au fost pline de provocări pentru Valentin Sanfira, asta din cauza unui accident grav suferit în timpul vacanței sale din Italia. Artistul și-a dorit să aibă parte de o pauză binemeritată, dar a fost nevoit să facă față unui ghinion neașteptat care l-a adus pe masa de operație și i-a modificat radical planurile de vacanță.

Valentin Sanfira a pornit într-o vacanță în Italia alături de soția sa, cu speranța că se va relaxa și de a se bucura de timpul liber. Cu toate acestea, planurile i-au fost date peste cap în urma unui accident serios petrecut pe skijet. Artistul a suferit o lovitură gravă la picior, iar consecințele au fost atât de severe încât a necesitat o intervenție chirurgicală imediată.

După intervenția chirurgicală reușită a medicilor italieni, Valentin Sanfira s-a întors în România, aici unde face ședințe de recuperare și reabilitare. Artistul se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile și a fost nevoit să amâne toate concertele și evenimentele planificate pentru următoarea perioadă.

Citește și:

„Acasă e cel mai bine! Prima zi de fizioterapie”, a scris Valentin Sanfira, în mediul online.

Artistul a transmis și un mesaj de mulțumire medicilor pentru intervenția lor competență și pentru îngrijirile acordate, dar și fanilor săi pentru susținerea necondiționată în această perioadă dificilă. Chiar dacă a trecut prin momente dificile, Valentin Sanfira rămâne puternic și hotărât să își recapete sănătatea și să revină pe scenă înainte de mult.

„Dragii mei, vă las această postare din respect și prețuire, dar mai ales pentru a nu fi dezinformați cu privire la starea mea de sănătate. Săptămâna trecută am avut un accident aici, în Italia. În decursul acestor zile, am fost internat în spital. Din păcate, a fost nevoie de o operație la picior, însă, slavă Domnului, totul a decurs cum trebuie și starea mea de sănătate este bună.

Citește și:

După ce voi ajunge acasă, va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent la evenimentele și spectacolele viitoare. Am fost norocos să am parte de medici foarte buni și competenți. Le mulțumesc pentru tot! Vă mulțumesc și dumneavoastră pentru toată grija pe care mi-ați purtat-o și promit să îmi revin cât mai repede pentru a mă putea întâlni cu publicul meu frumos. Multă sănătate tuturor! Este cea mai de preț!”, a anunțat Valentin Sanfira.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.