Setari Cookie-uri

Lovitură dură în afaceri pentru Cristi Borcea: Mihaela, fosta soție, înlăturată de la conducerea hotelului de pe litoral

Mihaela Borcea, "mâna de fier" care a gestionat cu succes afacerile lui Cristi Borcea în timpul detenției afaceristului, a fost înlăturată de la conducerea hotelului de pe litoral, iar "perla" familiei a fost cedată altor investitori.

Începutul acestui an aduce o lovitură dură pentru Cristi Borcea, în ceea ce privește afacerile sale. Fosta sa soție, Mihaela Borcea, care a fost cunoscută drept "mâna de fier" ce s-a ocupat cu succes de afacerile sale în timpul detenției, a fost recent înlăturată de la conducerea hotelului pe care fostul șef dinamovist îl deține pe litoral. Mai mult decât atât, locația din stațiunea Olimp, a fost cedată unor alți investitori.

Mihaela Borcea a fost personajul esențial în gestionarea afacerilor lui Cristi Borcea ani de-a rândul, chiar și după divorțul lor din urmă cu mai bine de 11 ani. În timpul detenției fostului soț, Mihaela a reușit să prospere business-urile acestuia, dar lucrurile au luat o altă turnură după întoarcerea lui Borcea în sânul familiei sale, alături de Valentina Pelinel.

Citește și:

După ce două ștranduri din București au fost închiriate, Mihaela Borcea s-a concentrat asupra gestionării hotelului de pe litoral. Chiar vara trecută, aceasta a avut un rol semnificativ în renovarea și modernizarea locației. Cu toate acestea, la începutul acestui an, Cristi Borcea a decis să facă o schimbare majoră în conducerea hotelului, înlăturând-o pe Mihaela de la conducere și cedând locația altor investitori.

Valentina Pelinel a confirmat în exclusivitate pentru CANCAN.RO că "perla" familiei a fost închiriată unui alt investitor, iar Mihaela Borcea nu se va mai ocupa de conducerea hotelului. Detaliile contractului rămân, însă, confidențiale.

„Nu pot da mai multe amănunte, datele contractului sunt confidențiale. Dar da, nimeni din familie nu se va mai ocupa de hotel. A fost închiriat unui alt investitor”, a spus Valentina Pelinel în exclusivitate pentru CANCAN.RO

Citește și:

Contactată de jurnalițtii cancan.ro, Mihaela Borcea a confirmat că nu mai va fi implicată în administrarea hotelului, explicând că era momentul pentru ea să ia o pauză și să se ocupe și de problemele sale de sănătate.

„Era momentul să iau o pauză, să mă ocup și de problemele mele de sănătate”, a mărturisit prima soție a lui Cristi Borcea, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.