Setari Cookie-uri

Încă o demisie la Antena 1! Andreea Țopan a părăsit pupitrul Observatorului: Ești un jurnalist desăvârșit!

Andreea Țopan, prezentatoarea Observatorului de la ora 12 și-a dat demisia de la Antena 1, iar plecarea sa a stârnit un val de reacții pe social media. Colegul său, Valentin Butnaru, a lăudat-o pe jurnalistă, regretând plecarea sa a cărei cauză nu a fost încă dezvăluită.

Andreea Țopan, prezentatoarea Observatorului Orei 12 de la Antena 1, a luat prin surprindere telespectatorii vineri, 8 decembrie, anunțându-și plecarea din cadrul jurnalului de știri. Deși nu a dezvăluit motivele demisiei sale, colegii săi, inclusiv Valentin Butnaru, au lăudat-o pentru contribuția sa remarcabilă la pupitrul știrilor Antena 1.

Andreea Țopan, în vârstă de 33 de ani, a postat pe Instagram două fotografii cu ea și colegii săi de la Observator, în cadrul ultimei sale prezentări la emisiune. Mesajul scurt și plin de emoție al prezentatoarei a fost: "Vă mulțumesc! Cu iubire, Andreea!".Cu o experiență de 14 ani în compania care deține Antena 1, Andreea Țopan s-a alăturat echipei Observatorului în 2009, inițial ca senior reporter, pentru a deveni prezentatoare de știri în 2018.

Citește și:

Vestea demisiei sale a creat reacții sincere din partea fanilor, care și-au exprimat tristețea și au împărtășit gândurile bune pe rețelele sociale.

"Sper că ai o viață nouă la un alt post de televiziune! Am plâns de emoții! Ai grijă de tine!", a scris un fan, în timp ce alții au încurajat-o și au exprimat speranța de a o revedea pe micul ecran în viitorul apropiat.

Valentin Butnaru, colegul de emisiune al Andreei Țopan, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după aflarea veștii.

"Nu vreau să sune a laudatio, dar este! Dragă „doamna profesoară”, sau „Topanishe” (pentru că știu că te enervează amândouă🤣), îți mulțumesc! Am început împreună proiectul @observator12 și țin să te anunț că sunt mai câștigat cu mult mai multe decât ți-am mărturisit!" a scris Butnaru. "Ești un jurnalist desăvârșit, un om sufletist, bun și drept! Îți mulțumim, Andreea Țopan!!!", a scris Valentin Burnaru, pe rețelele sociale.

Citește și:

Deși Andreea Țopan nu a oferit încă detalii despre următorul ei pas profesional sau motivele retragerii de la Observatorul Orei 12, fanii și colegii ei sunt curioși și așteaptă cu interes vești din partea jurnalistei.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.