Setari Cookie-uri

Alexandra Dinu, adevărul despre relația cu Bobby Păunescu: Sunt dezamăgită că el a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult...

Alexandra Dinu a vorbit despre zvonurile cu privire la o posibilă relație între ea și Bobby Păunescu.

Alexandra Dinu a ales să vorbească despre speculațiile ce au circulat în presă în ultima perioadă, aducând lămuriri în legătură cu relația sa cu regizorul Bobby Păunescu. În urma unei vacanțe în Italia, despre care s-a scris în detaliu pe rețelele de socializare, s-a vehiculat ideea că între cei doi ar exista o relație romantică. Cu toate acestea, actrița a venit cu o declarație oficială pentru a pune capăt zvonurilor și pentru a clarifica natura legăturii dintre ea și Păunescu.

Într-o postare pe contul său oficial de Facebook, actrița a fost fermă în a sublinia că legătura dintre ea și regizorul Bobby Păunescu este una de prietenie și colaborare profesională. Ea a explicat că au petrecut câteva zile de vacanță la Villa Treville din Positano, alături de un grup de prieteni comuni, inclusiv Cristina Postolachi.

Citește și:

Pe parcursul vacanței, Bobby Păunescu a împărtășit mai multe imagini și clipuri pe rețelele de socializare, alimentând astfel speculațiile. În unul dintre videoclipuri, regizorul își pune mâna la gură, sugerând că există lucruri pe care nu are voie să le dezvăluie public. Acest gest a generat o serie de interpretări, iar Alexandra Dinu a ales să abordeze subiectul în mod direct.

"În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni", a afirmat actrița în declarația sa.

Citește și:

Ea a subliniat că postările pe Instastory pe care le-a redistribuit nu au avut intenția de a genera speculații cu privire la o relație romantică, ci pur și simplu a vrut să împărtășească momente din vacanța lor cu prietenii și urmăritorii săi.

Cu privire la o fotografie în care apare o femeie cu părul blond, a cărei față nu este vizibilă, actrița a adăugat: "Numele ei nu am să îl fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la intimitate". Actrița și-a exprimat dezamăgirea față de faptul că o fotografie aparent nevinovată a generat astfel de speculații.

"Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg", a încheiat Alexandra Dinu declarația sa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.