Setari Cookie-uri

Alexandra Stan, diagnosticată cu tiroidită Hashimoto: E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație

Alexandra Stan a fost diagnosticată cu tiroidită Hashimoto, iar de curând a dat un interviu în care a vorbit despre acest subiect sensibil. Cum reușește blondina să își țină în frâu afecțiunea cu care se confruntă!

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Ea are succes și peste hotare și obișnuiește să fie sinceră cu fanii ei de pretutindeni, dar cu toate acestea sunt lucruri pe care nu le știu despre ea, iar unul dintre ele ale legătură cu faptul că suferă de po boală autoimună, care o împiedică să ai trupul la care a visat mereu. Vedeta a fost diagnosticată cu tiroida Hashimoto și a povestit că în momentul în care s-a întors din America, avea 10 kilograme în plus, pentru că era deraglată hormonal, iar de la o vreme încearcă să o țină în frâu pe cât posibil.

De asemenea, aspectul fizic este foarte important pentru frumoasa artistă și tocmai de aceea are mare grijă de acesta. Având în vedere că a fost diagnosticată cu tiroida Hashimoto, ea trebuie să fie foarte atentă la alimentație, dar crede și că este foarte riscant ca o persoană care trece prin aceeași situație ca și ea să se bazeze doar pe lucrul acesta.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.