Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Alexandra Stan a ales să stea cu chirie în București: eu mă plictisesc foarte repede...

Alexandra Stan a dezvăluit motivul pentru care preferă să locuiască în chirie, în loc să își cumpere propria locuință.

Alexandra Stan s-a mutat recent în București, însă a lămurit zvonurile privind achiziționarea unui apartament. Într-un interviu acordat pentru unica.ro, artista a dezvăluit că locuiește cu chirie și că nu are planuri imediate de a cumpăra o locuință.

În România, există vedete care au ales să locuiască cu chirie, iar Alexandra Stan se numără printre acestea. Cântăreața, cunoscută pentru piesele sale de succes, precum "Mr. Saxobeat," a vorbit deschis despre locuința sa actuală și despre motivele pentru care nu a achiziționat un apartament.

"Nu, nu l-am cumpărat. Stau cu chirie deocamdată," a recunoscut Alexandra Stan, care a mărturisit că îi place să schimbe des locuința și că nu se simte pregătită pentru o achiziție imobiliară la acest moment.

Citește și:

"Și anul trecut am vrut să-mi cumpăr apartament. M-am interesat, dar nu știu ce să zic, că piața în momentul de față e în continuă schimbare și cum se construiesc o grămadă… și mă tot gândesc că la cât de mult mă mut eu și cât de mult plec, chiar are sens? Bine că într-adevăr, dacă te gândești la partea financiară, am oameni care mă sfătuiesc că mai bine să cumpăr, să îl închiriez. Adică, nu știu, eu mă plictisesc foarte repede, eu m-am mutat în patru ani de trei ori, că mă plictisesc. Vreau altceva, nu știu ce mi-aș dori… mai degrabă o casă. Și mă gândesc. Dar nu sunt pregătită pentru casă, adică văd la ai mei ce înseamnă să ai casă, deci nu.", a mai specificat artista.

În ceea ce privește viața personală, Alexandra Stan a dezvăluit că este singură de doi ani și că se concentrează pe dezvoltarea personală. Cu privire la speculațiile legate de o posibilă relație cu fotbalistul George Pușcaș, artista a declarat că ar face publice sentimentale sale, dacă ar exista vreo relație oficială.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.