Setari Cookie-uri

Ce va face Alexandra Căpitănescu cu premiul de 100.000 euro de la Vocea României: Tu cred că ești un artist înnăscut!

Alexandra Căpitănescu, tânăra de 19 ani din Galați, din echipa lui Tudor Chirilă, este noua voce a României! Ce va face artista cu cei 100.000 de euro?

O nouă stea a strălucit pe scena muzicală a României, iar numele ei este Alexandra Căpitănescu. Tânăra talentată în vârstă de 19 ani a câștigat trofeul și premiul în valoare de 100.000 de euro în finala sezonului 11 a emisiunii "Vocea României", care a avut loc vineri seara, pe 15 decembrie, la Pro TV. Patru finaliști, patru echipe conduse de antrenori talentați - Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose, și Smiley - s-au întrecut pe scena "Vocea României". În final, publicul a decis că Alexandra Căpitănescu este vocea care merită să fie încoronată câștigătoare.

Într-un moment plin de emoții, prezentatorul Pavel Bartoș a anunțat că tânăra artistă din echipa lui Tudor Chirilă este câștigătoarea concursului și al premiului de 100.000 euro,

Citește și:

"Câștigătorul Vocea României sezonul 11 este Alexandra Căpitănescu", a anunțat Pavel Bartoș.

Într-un interviu acordat revistei Unica, Alexandra Căpitănescu a dezvăluit primul lucru pe care intenționează să-l facă cu premiul câștigat.

"Primul lucru pe care l-aș face ar fi să le mulțumesc părinților mei pentru tot ce au făcut pentru mine. Aș vrea să plecăm împreună într-o vacanță, fiindcă să călătorim este activitatea noastră preferată.", a mărturisit câștigătoarea.

Originară din Galați și studentă la Facultatea de Fizică, Alexandra își dorește să devină fizician medical. Deși a fost atrasă întotdeauna de științele exacte, tânăra talentată a demonstrat că pasiunea sa pentru muzică este la fel de puternică. La audiții, a reușit să cucerească inimile antrenorilor Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și echipei Horia Brenciu & Theo Rose, alegând în cele din urmă să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă. Acestaa laudat-o pentru concentrarea extraordinară și transformarea dramatică pe care a demonstrat-o pe parcursul competiției, iar Smiley a afirmat că Alexandra este un "artist înnăscut".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.