Setari Cookie-uri

Sfaturile primite de Alexandra Căpitănescu, din partea lui Tudor Chirilă: Tudor este acum un prieten foarte bun. Și mentor...

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea emisiunii Vocea României, a dezvăluit ce sfaturi a primit din partea antrenorului său, Tudor Chirilă, și cum acestea au ajutat-o să ajungă în punctul de a-și îndeplini visul.

Într-o seară plină de emoții și muzică bună, sezonul 11 al emisiunii "Vocea României" și-a desemnat câștigătoarea, iar trofeul a ajuns în mâinile talentatei Alexandra Căpitănescu. Câștigătoarea se bucură nu doar de titlul meritat, ci și de premiul în valoare de 100.000 de euro. Însă, în spatele acestei victorii se află o poveste specială de prietenie între Alexandra și Tudor Chirilă, artistul care a avut onoarea să o ghideze pe parcursul competiției.

Tudor Chirilă, cunoscut pentru abilitățile sale de mentor în lumea muzicală, a trăit momente de bucurie intensă când finalista lui, Alexandra Căpitănescu, a fost desemnată câștigătoarea. În momentul anunțului, emoțiile erau palpabile, iar Alexandra a transmis un sincer mulțumesc tuturor celor care au fost alături de ea pe parcursul acestei călătorii impresionante.

Citește și:

„Înainte să înceapă finala, mi-am spus că nu cred că o să câștig, așa că o să intru relaxată pe scenă. Cred că a contat că am fost relaxată și m-am simțit bine pe scenă. (…) Trofeul acesta înseamnă un vis împlinit. Familia era în extaz, eu eram în șoc, nu îmi venea să cred. M-am uitat la reluare și mă luau emoțiile, parcă nu știam cine câștigă.(…) Am mai fost de două ori la preselecții înainte. Tudor m-a felicitat și i-am spus că mă bucur foarte mult, că am avut încredere în el. (…) Mă bucur mult că l-am ascultat. Mi-a spus: «Să nu cumva să arunci banii pe fereastră, fii înțeleaptă, sună-mă, întreabă-mă, că te sfătuiesc». Mi-a zis din start. Încă vorbim, mi-a trimis aseară niște poze din BLIND. Tudor este acum un prieten foarte bun. Și mentor”, a spus câștigătoarea de la Vocea României.

Citește și:

Emoțiile nu au lipsit nici din discuțiile după anunțarea cîțtigătorului. Alexandra a declarat că a fost o experiență incredibilă și că trofeul reprezintă împlinirea unui vis. Cu umor și recunoștință, artista a vorbit despre bucuria de a fi ascultat sfaturile lui Tudor Chirilă și de a-i fi avut în echipă. Mai mult decât atât, Tudor a subliniat importanța responsabilității față de concurenți și a mulțumit publicului pentru ghidarea sa.

„A fost un sezon extraordinar. A fost cea mai grea decizie la piesele Alexandrei, mai ales la piesa principală. Am ascultat mult, m-am conectat cu publicul și am înțeles că oamenii vor rock. Am închis un cerc început în 2014 cu Tiberiu Albu, care a cântat cu Irina Baianț, iar acum Alexandra cu partenerul Irinei, din musical, Adrian Nour. Sunt la al șaselea trofeu, este important să mă lupt pentru concurenții mei. Când oamenii vin cu mari speranțe, avem responsabilitatea față de ei, mai ales în finală. Le mulțumesc celor care au comentat și mi-au dat direcția, tuturor celor din jurul meu (Irina Baianț, echipa de producție, bandul și toți cei care au sprijinit momentele – sper să nu uit pe cineva, din cauza emoțiilor), dar mai ales publicului, care anul acesta m-a ghidat”, a declarat Tudor Chirilă, în emisiunea Vorbește Lumea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.