Setari Cookie-uri

Jojo și Paul Ipate, nuntă de vis și în România! Imagini de la evenimentul mult așteptat

După ce s-au căsătorit civil în mare secret în Italia, Jojo și Paul Ipate au ales să își lege destinele și în fața lui Dumnezeu, în România. Cei doi au strălucit în ziua cea mare, iar actrița a publicat primele imagini.

După ce și-au unit destinele într-o ceremonie desprinsă din povești, în Italia. Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit religios în România, în urmă cu doar câteva zile. Actrița a distribuit imagini din ziua cea mare și a vorbit despre cele mai frumoase momente trăite alături de Paul Ipate.

Căsătoria celor doi a avut loc pe 21 august, într-o locație aleasă cu grijă pentru a crea o atmosferă de basm. Jojo a strălucit în două rochii de mireasă, iar Paul a ales să poarte un costum elegant alb, sfăuit, fiind, de Adina Buzatu.

„Dumnezeu ne-a unit ieri în cea mai frumoasă zi! Ne simțim binecuvântați pentru că i-am avut alături pe cei mai dragi și iubiți prieteni și familia noastră.

Visul unei nopți de vară a fost tematica nunții noastre care a devenit realitate datorită creativității lui Dhaniel Nora. Daniel a gândit întreg conceptul nunții și a creat o pădure magică. Am purtat două rochii pe care le ador, iar Paul a îmbrăcat o ținută de la prietena noastră Adina Buzatu. (…) A fost un vis frumos pentru noi și totul s-a petrecut într-o atmosfera foarte relaxată. La un moment dat pe seară ne-au vizitat și câteva căprioare ca într-o adevărată poveste. Te iubesc, soțul meu minunat, Paul Ipate”, a scris Cătălina Grama pe social media.

Citește și:

Nunta religioasă a celor doi a avut loc la doar câteva săptămâni după ce Jojo și Paul s-au căsătorit civil în Italia, într-o ceremonie ce a fost păstrată secretă până în ultimul moment. Cei doi au o poveste de dragoste ce durează deja de 9 ani și sunt părinții unei fetițe adorabile, Zora. De asemenea, Jojo mai are un băiat, Achim, dintr-o căsnicie anterioară.

"M-am îndrăgostit iremediabil de Italia anul trecut când am făcut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit că va fi locul în care ne vom căsători. Peisajele incredibile, simplitatea și vibrația specifice ale locurilor, frumusețea fiecărui colțișor din acest rai ne-au inspirat să organizăm o nuntă în stil italian. «Dolce far niente» este vorba favorită a italienilor și exact asta am visat să facem," a mărturisit Jojo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.