Setari Cookie-uri

Cristina Bălan vrea să adopte un copil, însă are parte de multe piedici: Toate procedurile sunt foarte complicate...

Visul Cristinei Bălan este acela de a avea o familie numeroasă. Anul trecut a devenit mama unei fetițe perfect sănătoase, iar gemenii ei au primit-o cu brațele deschise pe micuța Nadeea. Acum, artista a mărturisit faptul că își mai dorește copii și se gândește inclusiv la varianta adopției.

Cristina Bălan este mamă a 3 copii, gemenii Toma și Matei, în vârstă de 9 ani, și Nadeea, fetița care s-a născut anul trecut. Vedeta este o familistă convinsă, iar visul ei cel mai mare este să aibă o familie numeroasă.

Recent, Cristina Bălan a mărturisit că își dorește 6 copii, așa cum are Anca Serea și ia în calcul și posibilitatea adopției.

„Dacă prima oară aș fi născut un copil tipic, fără probleme, eram acum cu șase copii. Ca Anca Serea, pe care eu o admir. Eu mi-aș mai dori, dar nu pot niciodată să știu… Nu îmi proiectez lucruri ca acesta. Momentan mă bucur de experiența cu Nadeea.”, a spus Cristina Bălan la Pro TV, conform unica.ro.

Din păcate, în cazul familiei sale, procedura de adopție este una mai complicată. Vedeta și soțul ei se ocupă exclusiv de copii și nu au venituri, după cum a declarat partenerul de viață al Cristinei.

Citește și:

„Noi am discutat posibilitatea adopției. Ne dorim în continuare și acest lucru. Din păcate, procedurile, birocrația, toate sunt procese foarte complicate. Cu atât mai mult pentru noi. Noi neavând alte venituri în momentul de față, fiind dedicați, mai mult sau mai puțin, exclusiv copiilor noștri. Dar nu excludem această variantă.”, a spus partenerul Cristinei Bălan.

Cristina Bălan, mamă de fetiță

Cristina Bălan a devenit mamă de fetiță anul trecut, atunci când a născut-o pe Nadeea. Micuța este perfect sănătoasă, iar băieții artistei au fost tare încântați când au aflat că vor deveni frați mai mari. Toma și Matei au mare grijă de surioara lor și sunt atasați de ea.

„A fost ca un dar venit de sus. Nici nu ne-am imaginat că vom fi în etapa aceasta a vieții. Și pentru băieți a venit ca un fel de cadou, nu se putea ceva mai potrivit, sunt îndrăgostiți de ea și o iubesc foarte mult. Ei și-au asumat rolul de frați mai mari în secunda zero, dinainte să o cunoască, practic.

Citește și:

Matei, care este mai mare cu șapte minute ca Toma, și-a asumat mai mult rolul de frate mai mare, este un pic mai responsabil, un pic mai atent, mai empatic etc. Șase zile din șapte avem terapie cu băieții. Tati se ocupă de citire, este important să-i învățăm să citească, deja citesc pe silabe binișor, zicem noi, pentru cei ca ei este superb”, a mai explicat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.