Setari Cookie-uri

Ana Baniciu, momente dramatice după un accident: Medicii au spus că trebuie să fiu operată pe creier

Prin ce a trecut fiica lui MIrcea Baniciu, în urmă cu mai mulți ani?

Ana Baniciu este o artistă iubită, care și-a creat o comunitate strânsă în mediul online. Pentru că împărtășește adesea lucruri din viața sa, fiica lui Mircea Baniciu nu a făcut nici de această dată excepție.

Artista le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram prin ce peripeții a trecut în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când era doar o fetiță. Aflată la munte cu tatăl ei și cu câțiva prieteni de familie, Ana Baniciu a căzut din pat, lovindindu-se foarte tare la cap. Ea a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii i-au spus că se impune de urgență intervenția chirurgicală pe creier.

„În anul 2000 aveam șase ani și eram la munte, la prietenii noștri cei mai buni de familie și la fetele lor, cu care petreceam foarte mult timp. Maică-mea a avut treabă la București, eu am rămas cu taică-meu acolo după Crăciunul și Revelionul petrecute tot acolo. Și a zis taică-meu că mai rămânem acolo și eu nu voiam să mă despart de copii. Nu știu de ce și cum, ei bine, noi dormeam în niște paturi suprapuse.

Citește și:

Patul suprapus nu avea bară din aia care să te țină, în caz că noaptea cazi și… am căzut. Am căzut noaptea în timpul somnului, practic, în timp ce dormeam. Ce a urmat a fost nasol. În căzătura mea am spart și un pahar. Erau destul de înalte paturile suprapuse, erau din lemn masiv. În mod curios, nu mi-am spart capul să curgă sânge, deși impactul a fost foarte puternic”, a spus Ana.

Artista a făcut de urgență un CT, iar medicii i-au spus că are un hematom pe creier.

„A doua zi m-am trezit vomitând, nu am mai cooperat așa cum cooperam. Eram foarte bleagă, dormeam non-stop. Taică-meu s-a speriat, evident, s-a urcat în mașină, a venit la București. I-a spus la interfon mamei să coboare, eu eram întinsă în mașină pe bancheta din spate. Taică-meu era terminat. Am ajuns la Floreasca și acolo mi s-a făcut un CT. Medicii au spus că, din cauza impactului foarte puternic, am un hematom lângă creier și trebuie să fiu operată de urgență pe creier, adică să mă chelească și să mă taie. Aici mi-am dat seama ce responsabilitate are un părinte”, a mai povestit artista.

Citește și:

În cele din urmă, Ana Baniciu nu a mai ajuns la operație. Ca prin minune, acel hematom a dipărut. Părinții artitei au mers cu ea la un spital din Timișoara, acolo unde a repetat CT-ul.

„Nu a fost nicio repercusiune. Am stat două săptămâni în spital. M-au ținut pe antibiotice, nu mai știu ce mi-au dat în perioada aia. Cert este că părinții au ajuns la concluzia că e mult mai riscant să mă opereze decât să nu mă opereze. După șase luni, am fost la Timișoara, am făcut RMN-ul și nu mai aveam nimic. Eram curată ca lacrima”, a continuat artista.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.