Setari Cookie-uri

Femeia care a avut grijă de Natasa Raab, dezvăluiri emoționante: Nu-și mai dorea să mai trăiască...

Femeia care a avut grijă non stop de Natasa Raab, de când aceasta s-a îmbolnăvit, a făcut dezvăluiri emoționante despre ultimele luni din viața actriței.

Lumea artistică și-a luat adio de la una dintre cele mai iubite actrițe, Natașa Raab, care s-a stins din viață luni, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani, după o grea luptă cu boala Parkinson. Actrița a fost un nume binecunoscut în lumea teatrului și a filmului românesc, iar viața sa a fost marcată de succese, dar și de mari provocări personale.

Natașa Raab, născută în 1953, a rămas văduvă în 2019, iar de atunci, ea a cunoscut momente de mare tristețe, prin pierderea succesivă a fratelui și a mamei sale. Actrița a rămas singură pe lume, fără a avea copii sau rude apropiate care să o însoțească în ultimele ei zile.

Cu toate acestea, Natașa Raab a avut norocul de a întâlni o femeie cu suflet bun, Victoria Velea, care a fost alături de ea în această lungă și dificilă bătălie. Victoria Velea a luat-o pe actriță în casa sa din Băilești și a avut grijă de ea până în ultima clipă.

Citește și:

În ultimele luni, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, iar actrița nu mai putea comunica decât cu eforturi minime. Cu toate acestea, ea a rămas cochetă până în ultima clipă și a apreciat plăcerile simple, precum momentele în care era coafată și machiată, sau bucatele pregătite cu atenție de cea care a îngrijit-o non stop.

„Natașa a murit ieri, la ora 15.00, în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât ”Vreau apă!”. Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic. Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui. Ea mă alinta ”mamina”. Am fost foarte apropiate, ca două surori. Mi-este foarte rău acum, stau pe pastile, de când a murit. Parcă o văd mereu prin casă, ne-am legat foarte mult, în acești ani, care au fost foarte grei și pentru mine, dar și pentru ea”, a povestit Victoria Velea pentru playtech.ro.

Citește și:

Datorită faptului că Natașa Raab nu avea moștenitori sau rude apropiate, ea a ales să îi lase pe apartamentul său din Craiova în grija Victoriei Velea.

Ceremonia de înmormântare a îndrăgitei actrițe va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.