Setari Cookie-uri

Adrian Enache a devenit bunic! Fiica artistului, Diana, a născut o fetiță perfect sănătoasă

Adrian Enache radiază de fericire, după ce fiica sa, Diana, a născut o fetiță perfect sănătoasă, la o clinică privată din Capitală. Ce nume va purta micuța?

Adrian Enache, cunoscutul artist român, a primit o veste minunată recent, devenind bunic pentru prima dată. Fiica sa, Diana Enache, a adus pe lume o fetiță la o clinică privată din București. Nașterea a avut loc pe data de 27 septembrie, dar vestea nu a fost făcută publică până pe 4 octombrie.

Diana Enache și partenerul ei, Ionuț Vântu, fiul cunoscutului om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, sunt acum oficial părinții unei fetițe. Nașterea s-a desfășurat fără probleme, mama optând pentru o intervenție de cezariană.

Adrian Enache, mândru de statutul său de bunic, a ales să împărtășească vestea cu colegii săi de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a avut un spectacol numit „Acces direct… la muzică”, alături de Mirela Boureanu Vaida și Orchestra Teatrului de Revistă. De asemenea, el a comunicat vestea colegilor săi din Naționala de Fotbal a Artiștilor, din care face parte, potrivit click.ro.

Citește și:

În cadrul unei intervenții televizate, Adrian Enache a dezvăluit că cel mai probabil fetița se va numi Maria, pentru că este un nume frumos și încărcat de semnificație. Cu privire la al doilea prenume al nepoatei sale, acesta încă nu a fost dezvăluit.

„Cred că Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a declarat artistul, la Antena Stars.

Diana Enache și Ionuț Vântu au o relație de aproximativ patru ani, însă au ales să-și țină dragostea departe de ochii publicului pentru o lungă perioadă de timp. Abia în ultimele luni au început să se afișeze împreună și să împărtășească detalii din viața lor personală cu fanii și urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.