Setari Cookie-uri

Cum este Adrian Enache în rolul de bunic: Îmi lipsește în fiecare zi...

Adrian Enache a dezvăluit cum se simte în rolul de bunic, după ce fiica sa, Diana, a născut o fetiță perfect sănătoasă, la sfârșitul lunii septembrie.

Artistul Adrian Enache traversează acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, cea în care a devenit bunic pentru prima dată. Mândria și bucuria se citesc pe chipul său, iar sentimentele pe care le trăiește sunt cu adevărat unice și de neegalat. Întrebat dacă o iubește mai mult pe nepoțica sa decât pe proprii săi copii, Adrian Enache a fost pus în încurcătură, iar răspunsul său dezvăluie profunzimea emoțiilor pe care le trăiește.

Diana Enache, fiica sa, a adus pe lume o fetiță, făcându-l pe Adrian Enache bunic. Într-un interviu sincer, artistul a dezvăluit că cei apropiați l-au avertizat că apariția unui nepoțel sau a unei nepoțele ar putea modifica sentimentele sale față de proprii copii. Cu maturitate și înțelepciune, el recunoaște că iubirea pe care o simte pentru nepoțica sa este diferită, dar nu mai mare decât cea pentru Diana sau David, copiii săi.

Citește și:

"Îmi iubesc nepoțica altfel. Parcă este altceva. Îmi lipsește în fiecare zi. Adică e o 'bucățică de minune dumnezeiască'. E ceva ce nu am mai trăit, e unic, special sentimentul acesta. Mai ales că simt cum simt, arăt cum arăt, numai a bunic nu! Toată lumea îmi spune: 'Ce față de bunic ai!'", a declarat Adrian Enache într-un interviu pentru viva.ro.

În plus, Adrian Enache admite că întotdeauna a admirat bunicii tineri și moderni din cercul său de prieteni. Cu umor, el povestește cum acum el însuși este subiectul glumelor legate de aspectul său.

”Eu toată viața i-am apreciat pe prietenii mei. De exemplu, eram fascinat de Simona Dichiseanu. Cum să fie ea bunică, că arată impecabil! Răzvan Lucescu, la fel. I-am și spus: ‘Cum să fii tu bunic?’ Și uite că mi-a venit și mie rândul. Și lumea mi-a și spus acest lucru. Și Diana a făcut o glumă și a spus: ‘Cum să îți dau eu fata să mergi cu ea în parc, că o să creada lumea că e a ta!’. E o stare unică”, a mai declarat Adrian Enache

Citește și:

Diana Enache și partenerul ei, Ionuț Vîntu, au devenit părinți pe 27 septembrie, atunci când s-a născut fetița lor.

"Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important. Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor", declara Diana Enache în trecut.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.