Setari Cookie-uri

Diana Enache, prima imagine cu micuța ei, Maria. Cum arată fiica lui Adrian Enache, la o lună după ce a născut?

Diana Enache trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, după ce a devenit mamă, în urmă cu o lună. Fiica lui Adrian Enache a postat o primă fotografie cu micuța sa, iar fanii i-au făcut cele mai frumoase urări.

Diana Enache, fiica cunoscutului artist Adrian Enache, a devenit mămică pentru prima dată pe data de 27 septembrie, atunci când a adus pe lume o fetiță minunată, pe nume Maria. Proaspăta mamă radiază de fericire, iar recent a împărtășit cu internauții prima imagine cu micuța ei, moment ce a adus un zâmbet pe chipul tuturor celor care o urmăresc.

Diana Enache și partenerul ei de viață, Ionuț Vîntu, formează un cuplu solid de câțiva ani, iar venirea pe lume a micuței Maria a adus o schimbare radicală în viața lor. Tânăra mamă pare să se fi recuperat rapid după naștere, iar o imagine postată pe platforma Instagram a stârnit admirația și felicitările prietenilor și fanilor săi.

În fotografia postată, Diana Enache și micuța Maria se află la o plimbare în aer liber. Tânăra mămică a ales să nu-și expună în totalitate fetița, dar, chiar și așa, fanii au reacționat imediat, complimentând-o pe proaspăta mamă și exprimându-și admirația:

Citește și:

"Nici nu zici că ai născut, arăți super, să vă crească sănătos bebe!" / "Ești minunată! Sunteți o pereche superbă!" / "Felicitări! Să aibă mult noroc și să vă bucurați de minune!" /"Superbă!!! Felicitări și să vă trăiască minunea!"

Diana Enache a primit cuvinte de laudă și din partea Iulianei Marciuc, partenera de viață a lui Adrian Enache, care a descris-o pe Maria ca fiind "o fetiță foarte frumoasă" și i-a dorit mereu să fie înconjurată de iubire.

„Să dea Dumnezeu să fie frumoasă și norocoasă și mereu înconjurată de iubire, că asta e cel mai important! E o fetiță foarte frumoasă și foarte bine conturată și este minunat rolul de mămică pe care îl are Diana, mă bucur foarte mult pentru ea. Încearcă să se acomodeze cu acest nou rol și sunt sigură că o va face foarte bine. Diana și Ionuț sunt un cuplu foarte discret și noi le respectăm intimitatea și discreția, mai ales în această perioadă care nu este ușoară pentru o tânără mămică pentru că e o perioadă în care prioritățile și programul ți se schimbă complet”, a povestit Iuliana Marciuc într-un interviu, potrivit click.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.