Setari Cookie-uri

Cum se înțelege Denisa Nechifor cu Adi Cristea, după divorț? Blondina nu i-a cerut pensie alimentară: Ar fi fost un circ...

Denisa Nechifor a trăit o poveste de iubire cu Adi Cristea, iar din dragostea lor s-a născut fetița pe care o cresc împreună. Deși fotbalistul nu i-a dat niciodată pensie alimentară fiicei sale, Denisa Nechifor a ales să renunțe la acest drept al copilului său.

Denisa Nechifor a trecut prin momente dificile după despărțirea de fotbalistul Adrian Cristea, în urmă cu mai mulți ani. Cu toate acestea, vedeta a reușit să depășească provocările și să-și îndrepte atenția către cel mai important aspect al vieții ei: fiica lor, Rania. Recent, ea a făcut public un amănunt mai puțin cunoscut din viața ei personală, explicând motivul pentru care nu a solicitat pensie alimentară de la fostul partener. Despărțirea celor doi nu a fost marcată de conflicte, iar ei au ales să rămână în relații bune pentru ca fiica lor să crească în armonie.

"Nu, nu am făcut asta. E copilul meu și nu mi-aș dori să o traumatizez pentru niște bani. Mulți mi-au zis că este dreptul copilului, dar noi, fiind persoane publice, ar fi fost un circ. Eu vreau ca fiica mea să crească într-un mediu normal. În viață, nu este totul despre bani, și spun asta deși îmi plac banii mult, dar am învățat să îi fac," a declarat vedeta, pentru playtech.ro.

Citește și:

Denisa a recunoscut că au existat momente dificile în relația lor, în special în ceea ce privește aspectele financiare, dar a subliniat că și-a dorit întotdeauna o viață liniștită pentru a-și crește copilul și a face lucrurile care îi aduc bucurie. Ea a evidențiat că este o satisfacție incredibilă faptul că a reușit să realizeze acest echilibru.

Atunci când a fost întrebată dacă Adrian Cristea a încercat să o recucerească după despărțire, Denisa a preferat să păstreze discreția, declarând, totuși, că este în relații foarte bune cu tatăl fiicei sale.

"Asta trebuie să îl întrebaţi pe el. Adi este tatăl fetei mele, avem o relaţie foarte bună. Ne creştem copilul împreună, este de acord cu metodele mele de a-l educa și asta îmi dă încredere că fac ce trebuie. Îi doresc numai bine," a adăugat ea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.